Jane Lasonder over hoop na jaren lang misbruik, geweld en eenzame opsluiting

14 april 2018 om 15:28 lokaal

H'VELD-G'DAM Op zaterdag 21 april vertelt Jane Lasonder haar verhaal in De Parel. Jane verloor haar onschuld op vijfjarige leeftijd. Tot haar vijftiende was haar leven één vicieuze cirkel van misbruik, geweld en eenzame opsluiting. Op haar tiende raakte ze verslaafd aan de drank. Tweemaal onderging ze tegen haar zin een abortus. Ze verloor haar geliefde. En haar zoon.

En toch Jane is nu een gezonde, blijde moeder van twee tieners. Twintig jaar getrouwd met dezelfde man. Ze is niet ziek in haar hoofd en heeft vrede in haar hart. Jane is het aangrijpende levensverhaal van een gewoon meisje dat onvoorstelbare wreedheden heeft ondergaan, maar, zo zegt zij zelf, door Goddelijk ingrijpen een gelukkig leven leidt. Daarnaast vertelt zij ook over haar boek dat de titel Rood licht kreeg. Dit gaat over dat Jane strijdt tegen prostitutie en mensenhandel.

Vanaf 19.15 uur is De Parel, Talmastraat 9 in Hardinxveld-Giessendam geopend. Het programma begint om 19.45 uur. De entree is 9 euro inclusief 2 consumpties.

Kom Ook Groep organiseert christelijke jongerenavonden vanaf 18 jaar tot 45 jaar. De invulling van de Kom Ook-avonden zijn altijd heel divers: pittige sprekers, stevige debatten, aangrijpende video's of een vrolijke quiz. Er is ook gelegenheid voor gezellige contacten onder het genot van een drankje bij de bar.

advertentie
advertentie