Hardinxveld niet in de prijzen

19 juni 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In het goed gevulde Partycentrum De Lockhorst - waar ruim 350 gasten aanwezig waren - zijn maandagavond 17 juni de beste bedrijven uit de gemeenten Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam bekend gemaakt. Dit gebeurde tijdens de tweede editie van het Business Event Merwestroom. De genomineerden werden door mooie limousines van Ames voorgereden. Daarmee kon de feestelijke avond beginnen. In een sfeervolle ambiance werden Melson Groep, Van Hoorne Entertainment en De Bioderij uitgeroepen tot ‘Onderneming van het jaar’. De Nationale Bomenbank won de Rabo Award met het thema ‘Duurzaamheid’.

Melson Groep, Van Hoorne en Bioderij winnen

Bij aanvang waren de genomineerden nog niet aanwezig. Nadat presentator Annemarie van Gaal de opening had verricht en de genomineerden had aangekondigd kwamen ze stijlvol en onder een oorverdovend applaus de zaal binnen. Goed voorbereid en geïnteresseerd hield Van Gaal de interviews met de verschillende genomineerden. Nieuw dit jaar was de manier waarop de presentatie in de categorie Starter van het Jaar verliep. In deze categorie waren Bouman Ruitersport, Jambo Media BV en Melson Groep genomineerd. De drie genomineerden moesten een ‘pitch’ houden en het publiek kreeg een bedrijfsfilm te zien. Naar aanleiding van het ondernemerschap van het bedrijf mocht het publiek via een sms haar stem uitbrengen. Nadat alle stemmen waren geteld maakte juryvoorzitter notaris Hans Koppelaar bekend dat de Melson Groep de meeste stemmen had ontvangen en riep hen uit tot ‘Starter van jaar’. Lennart Broekhuizen en Morad El Ouarraki kregen de award uitgereikt door Ad Riebergen, directeur Ondernemersadvies Hoek en Blok Accountants, Belastingadviseurs en Juristen. Tevens werden oorkondes en bloemen van Mostert Bloemen uitgereikt.

Flexivers BV, Van Hoorne Entertainment en de Heeren van Slydregt waren genomineerd in de categorie MKB en Detailhandel. Michael van Hoorne ging er met de titel vandoor. Hij ontving de prijs uit handen van wethouder Cor de Jong van de gemeente Hardinxveld-Giessendam. De genomineerden in de laatste categorie, Industrie en Dienstverlening, waren Den Breejen Groep, Dubbeldam Groep en De Bioderij. Laatstgenoemde werd door de juryvoorzitter uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar Industrie en Dienstverlening’. Burgemeester Bram van Hemmen reikte namens de gemeente Sliedrecht de prijs uit. Tenslotte werd de Rabo Award uitgereikt. Henk Wielaard kwam namens de Rabobank op het podium om de award te overhandigen. Hij maakte bekend dat De Nationale Bomenbank van Pieter Jan de Winter en Dirk Doornenbal heeft gewonnen.

Na de uitreiking werden alle genomineerden nogmaals op het podium uitgenodigd voor de groepsfoto. Na afloop van het officiële gedeelte konden de gasten volop netwerken. Het Business Event Merwestroom werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met de hoofdsponsor Rabobank Merwestroom, official partner Hoek en Blok Accountants, gemeente Sliedrecht, gemeente Hardinxveld-Giessendam, businesspartners, commissieleden, ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen uit de eerdergenoemde gemeenten.

advertentie
advertentie