Winkelen voor senioren

27 juni 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Voor sommige ouderen is het niet meer zo makkelijk om een middagje te gaan winkelen. De winkels zijn te ver weg of er is geen beschikking over vervoer. Waardeburghplus biedt voor deze groep mensen een georganiseerde middag winkelen aan. In de even weken is dat op maandag, in de oneven weken op vrijdag. Vooraf opgeven is noodzakelijk.

De eerstvolgende mogelijkheid is op vrijdag 19 juli. De Sjuttul van Waardeburgh rijdt dan naar winkelcentrum De Meent in Papendrecht. Deelnemers worden tussen 13.30 en 14.00 uur opgehaald en naar het winkelcentrum gebracht. Hier heeft men ongeveer anderhalf uur de tijd om op eigen gelegenheid te winkelen. Na afloop wordt iedereen weer thuis gebracht. Waardeburhgplus-leden betalen 2,50 euro. Niet-leden betalen 3 euro. Aanmelden kan uiterlijk tot vrijdag 12 juli, via de gratis Seniorenzorglijn: 0800 456 0 456, optie 2.

De komende tijd organiseert Waardeburghplus winkelmiddagen naar het Makado centrum in Alblasserdam, de Ridderhof in Ridderkerk, de Walburg in Zwijndrecht en naar winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht. Via de Seniorenzorglijn kunnen belangstellenden informatie opvragen over wanneer welk winkelcentrum bezocht wordt. Deze informatie is tevens te vinden op www.waardeburgh.nl.

advertentie
advertentie