Afbeelding
Archief BDUmedia

PvdA werft breed voor kandidaten gemeenteraad

26 juli 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De PvdA in Hardinxveld-Giessendam heeft, in de aanloop naar de nieuwe raadsperiode, een commissie ingesteld die de nieuwe kandidatenlijst gaat samenstellen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. De commissie bestaat uit oud raads- en Eerste Kamerlid Kim Putters, Tweede Kamerlid Astrid Oosenburg en oud gemeenteraadslid Sanny Kamerman-Prins. De commissie zal gesprekken voeren met geschikte kandidaten en een advieslijst opstellen voor de ledenvergadering van de PvdA Hardinxveld-Giessendam die de lijst moet vaststellen.

Om kandidaat te zijn moet je lid van de PvdA zijn, politiek geïnteresseerd zijn, kennis of ervaring hebben van bijvoorbeeld de zorg, het onderwijs, economie en bestuur. Op de website www.pvda-hardinxveld-giessendam.nl staan het volledige profiel en verdere informatie. De PvdA roept mensen die hieraan voldoen op om zich te kandideren en om zich te melden via de website. De PvdA vindt het belangrijk om iedereen die lid is of wordt een eerlijke kans te geven op een plaats op de kandidatenlijst, zodat we een herkenbare en sterke volksvertegenwoordiging in de gemeenteraad hebben.

De PvdA zat in de afgelopen jaren in de gemeenteraad met Kim Putters en Joop Kuipers en in het college van Burgemeester en Wethouders met Eelke Kraaijeveld. Na het vertrek van Kim Putters vorig jaar, volgde Niek Verkaik uit Boven-Hardinxeld hem op als fractievoorzitter.

Voor meer informatie: www.pvda-hardinxveld-giessendam.nl.

advertentie
advertentie