Kunstwerken voor de Lange Wei

30 juli 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De Stichting Vrienden van de Burgemeester Boer Stichting viert in 2013 haar derde lustrum. Om dit te vieren houdt de stichting een kunstwedstrijd.

Alle inwoners van Hardinxveld-Giessendam kunnen mee doen aan deze wedstrijd. Het kunstwerk mag van alle materialen gemaakt worden, maar het moet wel karakteristiek zijn voor Boven-Hardinxveld.

Het kunstwerk kan op 2 en 3 september tussen 19.00 uur en 20.30 uur worden ingeleverd op De Lange Wei waar ze tot 1 oktober tentoongesteld worden. Na beëindiging van de tentoonstelling worden alle kunstwerken teruggegeven aan de maker van het werk.

De jury bestaat uit Martin Damen (voorzitter van de Stichting), de heer Wiggers (bewoner Lange Wei), Nelleke Muilwijk (kunstenares en docente schilderen) en Marijke Bongers (kunstenares en ondernemer). Op 27 september wordt bekend gemaakt welk kunstwerk het mooiste is. Aanmeldingen en eventuele nadere vragen kunnen per e-mail worden gesteld via info@vvdbbs.nl. Op www.vvdbbs.nl kunnen de voorwaarden voor deelname aan deze kunstwedstrijd worden nagelezen.

advertentie
advertentie