22 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

Collega's,

Zouden jullie, gezien wij mediapartner zijn van deze stichting, dit bericht op de sites mee kunnen nemen aub?

Tnx!

Jeroen

________________________________

Van: Jeroen Janssens

Verzonden: dinsdag 22 oktober 2013 9:06

Aan: Stad Tiel Redactie

Onderwerp: FW: PERSBERICHT HERMAN DEN BLIJKER STELT MENU HEARTGALA SAMEN

Kunnen jullie dit wellicht nog kwijt in Stad Tiel? Niet echt lokaal maar stchting komt uit Tiel en we zijn daar als mediapartner aan verbonden....

Tnx!

Jeroen

________________________________

Van: Björn Tannemaat - Stichting Heartbeat mailto:bjorn.tannemaat@stichtingheartbeat.nl

Verzonden: maandag 21 oktober 2013 22:48

Aan: Jeroen Janssens

Onderwerp: PERSBERICHT HERMAN DEN BLIJKER STELT MENU HEARTGALA SAMEN

Ha Jeroen,

Onderstaand persbericht stuur ik maar even naar jou. Op het algemene adres kreeg ik de mail terug.

Gr, Bjorn

Van: Bjorn Tannemaat <bjorn.tannemaat@stichtingheartbeat.nl>

Datum: maandag 21 oktober 2013 22:26

Aan: "'stad. nl'" <stad.tiel.redactie@bdu.nl>

Onderwerp: PERSBERICHT HERMAN DEN BLIJKER STELT MENU HEARTGALA SAMEN

PERSBERICHT HERMAN DEN BLIJKER STELT MENU HEARTGALA SAMEN

Op vrijdag 1 november 2013 organiseert Stichting Heartbeat in Studio 21 te Hilversum het HeartGala met als thema Heartbeat On Air. RTL Wentink Events en Oseven hebben hun volledige medewerking toegezegd om de Dinnershow, die normaliter in Studio 21 speelt, een gepast en exclusief Stichting Heartbeat tintje te geven. De ruim 400 gasten zullen zich dan ook meer dan welkom voelen in de perfecte entourage die Studio 21 te bieden heeft.

Het HeartGala heeft als doel om gelden in te zamelen voor de realisatie van de HeartVilla, een volledig toegeruste vakantievilla, waar gezinnen met een hartpatiëntje een plezierige en ontspannen tijd kunnen beleven. Heartbeat On Air bestaat onder meer uit een wervelende show vergezeld van een verrassend meergangen diner, samengesteld door chef-kok Herman den Blijker. ?Herman den Blijker: “Ik heb besloten mijn medewerking te verlenen aan het samenstellen van het menu van het HeartGala omdat het een leuke uitdaging is om tijdens zo’n bijzondere avond een goede balans te vinden tussen hetgeen je op je bordje krijgt voorgeschoteld, en hetgeen zich op het podium afspeelt. Om de gasten daar een mooie combinatie in te kunnen bieden is erg leuk om te doen, eigenlijk is het zo dat wat je met je ogen ziet, je met je mond moet proeven”.

Heartbeat on Air brengt de magie van televisie en film naar het podium in een dynamische live show waarbij de meer dan 45 zangers, dansers en muzikanten de gasten meenemen in een spectaculaire 'trip down memory lane'. De cast bestaat uit Dewi, Ger Savelkoul, Erica Yong, Ivanildo Kembel en Sanne de Winter. Naast deze zangtalenten maken het Holland Show Ballet, een zeskoppige hiphopformatie en een live band onder leiding van Ron van der Tak de show compleet. Ambassadrice Vivian Boelen zal het HeartGala openen en Marc Forno is de gastheer van de avond. Er zal deze avond een loterij en (stille) veiling gehouden worden van bijzondere en interessante kavels, onder leiding van veilingmeester Junior Zegger. Beeldhouwer Peter Petersen heeft een uniek levensgroot beeld beschikbaar gesteld van Juliana. Het beeld, wat nu nog tentoongesteld staat tegenover de oude werkkamer op Paleis Soestdijk, wordt in topconditie afgeleverd. Verder kan er geboden worden op een volledig verzorgde dag varen met 20 personen op een prachtige boot, beschildert kunstenaar Jacques Tange een koe en heeft topvoetballer Wesley Sneijder een bezoek aan een wedstrijd van Galatasary inclusief vliegreis en hotelovernachtingen beschikbaar gesteld.

Stichting Heartbeat organiseert vakanties en eendaagse activiteiten voor gezinnen met een hartpatiëntje. Uitgangspunt bij alle activiteiten is het bieden van zorg, plezier en ontspanning voor hartpatiënten en hun familie. Voorbeelden van de eendaagse activiteiten, zijn HeartBallooning, een dag in het teken van ballonvaren, de HeartDrive, een toertocht in Saab cabrio's en de HeartRace Circuitdag, een dag in het teken van racen op het Circuit van Zandvoort. Jaarlijks staat ook HeartGolf for Kids en Kernie's Familiedag op de planning.

Voor het HeartGala zijn inmiddels ruim 50 tafels verkocht, onder andere aan Stichting Bladt Charity, UBN Uitzendburo, Avance ICT, Skoda Center Utrecht en Traverse Adviesgroep. Wilt u er ook bij zijn? Er is nog een zeer beperkt aantal tafels geschikt voor 8 personen beschikbaar à raison van ? 1500,- (exclusief BTW). Losse stoelen zijn ook te reserveren. Reserveer snel een tafel of stoel via www.heartgala.nl of via heartgala@stichtingheartbeat.nl. Bedrijven kunnen ook op een andere manier bijdragen aan het succes van het HeartGala, bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van een veilingstuk of prijzen voor de loterij.

Meer informatie over Stichting Heartbeat: www.stichtingheartbeat.nl

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

advertentie
advertentie