Zaalkorfbal

26 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Voor al weer de 27e maal organiseert korfbalvereniging Vriendenschaar op zaterdag 2 november het zaalkorfbaltoernooi in sporthal ‘De Wielewaal’, dat dit jaar het ‘Vriendenschaar-‘76’-Rabobank-zaalkorfbaltoernooi’ als naam mee kreeg. Naast hoofdsponsor de Rabobank is dit toernooi verder mede mogelijk gemaakt door co-sponsoren HollandsWerk, en bouwonderneming Stout b.v. Alle verenigingen zullen dit toernooi weer aangrijpen om in vorm te komen voor het komende zaalseizoen, dat een week later zal gaan beginnen.

De toernooi-organisatie van Vriendenschaar is er dit jaar in geslaagd een toernooi te organiseren met aantrekkelijke ploegen. De deelnemende verengingen van het toernooi zijn dit jaar: plaatsgenoot HKC uit Boven-Hardinxveld, KCR uit Ridderkerk en tenslotte Merwede uit Sliedrecht.Voor het eerst sinds vele jaren is er geen Vriendenschaar – HKC tijdens het toernooi omdat beide ploegen elkaar in de 1e ronde van de zaalcompetitie (zaterdag 9 november) reeds treffen.

Het toernooi zal om 16.45 uur van start gaan met de wedstrijd tussen HKC en Merwede. De tweede wedstrijd staat om 17.50 uur op het programma en zal gaan tussen Vriendenschaar en KCR, dat in het 1e deel van de veldcompetitie van Vriendenschaar wist te winnen (hoogtijd voor een sportieve revanche) In de rust van deze wedstrijd zal er een demonstratie zijn van de jongste korfballertjes “De Kangoeroes” van Vriendenschaar met een leeftijd van 4 en 5 jaar. Na de tweede wedstrijd zullen er omstreeks 19.00 uur demonstratiewedstrijden van de F-pupillen plaatsvinden. Dit jaar zullen er van Vriendenschaar 6 F-teams gaan deelnemen aan de zaalcompetitie en al deze ploegen zullen hun kunsten gaan vertonen op dit zaaltoernooi.

Aansluitend zal er een presentatie van alle de (sponsor)teams van KV Vriendenschaar zijn. Na de presentatie van de Vriendenschaar shirtsponsors zal om 20.30 uur de derde wedstrijd van het toernooi zijn tussen KCR en HKC. Omstreeks 21.25 uur wordt het toernooi afgesloten met een wedstrijd tussen Vriendenschaar en Merwede. De wedstrijden tussen ploegen zullen genoeg amusement gaan bieden en spanning met zich meebrengen om het de moeite waard te maken op zaterdag 3 november een bezoek te brengen aan sporthal ‘De Wielewaal’. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie