T@B gaat in gesprek met sportverenigingen

28 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD - G'DAM - De Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) houdt dinsdag 12 november een avond voor sportverenigingen. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Onderduiker, Sluisweg 142b in Hardinxveld-Giessendam. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur. Tijdens de avond wil de T@B luisteren naar de sportverenigingen en met hen in gesprek gaan. Zo probeert de lokale partij haar beleid af te stemmen op de inbreng van de verenigingen, dit daarna te verwerken in haar verkiezingsprogramma en dit uit te voeren.

,E,en bruisend verenigingsleven is belangrijk voor ons dorp. Sportverenigingen vervullen daar een belangrijke rol in, want sport zorgt voor ontspanning door gezonde inspanning. Het is daarom belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en te weten wat er leeft bij de sportverenigingen", zegt T@B-fractievoorzitter Benhard van Houwelingen. ,,Wat vindt u van de voorzieningen en accommodaties? Wat is uw ervaring bij het verkrijgen van vergunningen? Wat is uw mening over het subsidiebeleid? Hoe zijn de contacten met de gemeente? Wat is de financiële situatie van uw sportvereniging en hoe ziet u de toekomst hierin? Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen op de Sportverenigingenavond."

Tijdens de bijeenkomst worden verschillende sessies gehouden waarin bestuurders van sportverenigingen kunnen meepraten over het lokale beleid en waarin de T@B haar visie geeft op sporten in Hardinxveld-Giessendam. Zo probeert de lokale partij haar beleid af te stemmen op ieders inbreng, dit daarna te verwerken in haar verkiezingsprogramma en dit uit te voeren.

De bijeenkomst is bestemd voor alle sportverenigingen in Hardinxveld-Giessendam dorp. Aanmelden kan door voor 6 november een email te sturen naar info@tabhg.nl.

advertentie
advertentie