Gratis wintercheck bij Van Tienhoven

29 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Alle klanten van SEAT dealer Arie van Tienhoven aan de Sportlaan 301 zijn op zaterdag 2 november van harte welkom op de gratis Wintercheckdag. Traditiegetrouw wordt er door Arie en zijn medewerkers alles aan gedaan om de dag zo gezellig en informatief mogelijk te laten verlopen. Daarnaast kan er worden geprofiteerd van een aantal spetterende acties.

Door Ria Scholten

“De wintercheck zorgt ervoor dat onze klanten met hun auto goed voorbereid de winter in gaan. De check wordt namelijk uitgevoerd op maar liefst vijfentwintig punten”, vertelt serviceadviseur werkplaats Arie van der Windt. “We bieden de klanten een gevarieerd programma. Zo kunnen zij een workshop ‘sneeuwkettingen monteren’ volgen. Autorijschool Nederveen verzorgt een opfriscursus autotheorie. We bieden onze klanten tevens de mogelijkheid om zelf in een grote vrachtwagen te rijden. Ook kinderen zijn welkom. Zij mogen samen een echte auto verven. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Terwijl onze monteurs hun auto controleren kunnen de eigenaren genieten van een drankje en een lekker broodje hamburger.”

“Tijdens de dag kan worden geprofiteerd van een aantal spetterende acties. Zo geven wij tien procent korting op alle accu’s en hoeft voor 5 liter ruitensproeierantivries slechts 4,95 euro te worden betaald. Ook wordt er uitleg gegeven over de voordelen die winterbanden te bieden hebben. Voor de SEAT Ibiza en Leon kunnen voor een aantrekkelijke prijs winterbandensets worden aangeschaft. De Wintercheckdag wordt gehouden van 09.00 tot 17.00 uur. Het is mogelijk om voor de check een afspraak te maken, maar het is ook prima als mensen er voor kiezen om gewoon even langs te komen.”

In de showroom van Arie van Tienhoven is sinds afgelopen zomer de nieuwe SEAT Leon te bewonderen, die met veel enthousiasme is ontvangen. “We kijken met veel belangstelling uit naar Leon ST die voor het eind van dit jaar in de showroom zal staan”, vertelt junior verkoopadviseur Jaap Versteeg. “Het ligt in onze bedoeling om rond de introductiedatum een preview te organiseren. We bieden belangstellenden dan de mogelijkheid om alvast kennis te maken met de fraaie stationwagon, waarin ruimte, comfort en sportiviteit samenkomen.”

“De SEAT Leon ST heeft een instapprijs van 21.800 euro voor de benzine-uitvoering. De dieseluitvoering is leverbaar vanaf 25.850 euro. De auto heeft bovendien, met een inhoud van 587-1470 liter, een van de grootste laadruimtes in zijn klasse. Bijzonder interessant voor leaserijders is de Leon ST 1.6 TDI Ecomotive met een vermogen van 110 pk, die leverbaar is vanaf het eerste kwartaal 2014. Voor de Reference (Business) en Style (Business) uitvoering geldt een fiscale bijtelling van slechts veertien procent.”

Zie ook de website www.arievantienhoven.nl. Het telefoonnummer is 0184-410000.

Foto-onderschrift:

Arie van der Windt (l.) en Jaap Versteeg zijn enthousiast over de nieuwe SEAT Leon.

advertentie
advertentie