Week van de Christelijke Muziek bij Boekhandel Ritmeester

31 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Een week lang aandacht voor Nederlandse christelijke muziek; dát is de Week van de Christelijke Muziek. Van 9 tot en met 16 november staat christelijke muziek van eigen bodem in de schijnwerpers, zowel bij Boekhandel Ritmeester als in de media. Elke consument ontvangt tijdens de Week van de Christelijke Muziek een gratis promotiealbum bij aanschaf van tenminste € 12,50 aan cd's. Op dit album staan 19 nummers van 19 verschillende artiesten en genres, zoals Marcel & Lydia Zimmer, Ronald Koops, Elly & Rikkert en Elisa Krijgsman. Kijk voor meer informatie op de website www.weekvandechristelijkemuziek.nl.

Onderdeel van de Week van de Christelijke Muziek is de bekendmaking en uitreiking van de Zilveren Duif Awards tijdens een uitverkocht galadiner op vrijdag 8 november in Hart van Holland in Nijkerk. Met het uitreiken van deze awards wordt goede christelijke muziek weer onderscheiden met een prijs.Aandacht voor christelijke muziek

Voorafgaand en na deze campagne is er lange tijd extra aandacht voor christelijke muziek. Groot Nieuws Radio past de volledige programmering aan en zendt het galadiner live uit. Deze uitzending is te volgen via www.grootnieuwsradio.nl of www.weekvandechristelijkemuziek.nl. Na de Week van de Christelijke Muziek is het promotiealbum nog tot en met het einde van dit jaar voor € 4,95 te koop bij Boekhandel Ritmeester.

advertentie
advertentie