Meevaren met Sint en Pieten op de Waterbus

31 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD- G'DAM - Sinterklaas komt zaterdag 23 november aan in Hardinxveld. De Goedheiligman komt aan met de Waterbus. Wie mee doet met de kleurwedstrijd maakt kans op twee kaartjes voor de Waterbus. Wie wil dat nu niet, meevaren met Sint en zijn Pieten. In totaal zijn er achttien prijzen te winnen. Naast het meevaren met de Waterbus krijgen de prijswinnaars ook nog eens een cadeaucheque, die besteed kan worden bij Intertoys Boogaard. Op de Sinterklaasmarkt en tijdens de intocht in Beneden-Hardinxveld wordt bekend gemaakt wat de waarde van de cadeaucheques voor deze achttien kinderen zal zijn. De cadeaucheques worden geschonken door Intertoys Boogaard en winkeliersvereniging Giessenhof.

Wat moet je doen?

Ben je tussen de 3 t/m 5 jaar: kleur de kleurplaat op je mooist in. Als hij af is kan je hem inleveren. Er zullen zes kinderen uit deze categorie worden gekozen die mee mogen varen. Vul wel het strookje onderaan in.

6 t/m 8jaar: Maak deze kleurplaat/tekening af en kleur hem in. Je ziet Sinterklaas met Regelpiet op de kleurplaat Er zullen zes kinderen uit deze categorie worden gekozen die mee mogen varen. Lever je kleurpuzzel in, met ingevulde strook onderaan .

9 t/m 10 jaar: Voor jullie geen kleurplaat, maar een andere opdracht. Regelpiet durft het bijna niet te zeggen tegen Sint, maar hij wil eigenlijk met pensioen. Daarom zoekt hij een hobby. Hij is gek op muziek. Misschien kan jij een mooi muziekinstrument maken voor Regelpiet. Lever dit instrument in. Ook hier worden zes winnaars uitgekozen. Zet wel je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en je leeftijd erbij.

Kleur/puzzelplaten zijn vanaf maandag 11 november te krijgen bij de aangesloten winkels van de Giessenhof en bij Hoogvliet in Boven-Hardinxveld. Uiterste inleverdatum: woensdag 20 november. Lever je kleurplaat of geknutseld instrument in bij de volgende adressen: Neder-Hardinxveld: Kids & Koters en Albert Heijn. Boven-Hardinxveld: supermarkt Hoogvliet. De winnaars krijgen donderdag 21 november bericht.

advertentie
advertentie