DOEN! Personeel is terug in de winkelstraat

1 november 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Na exact 1 jaar is DOEN! Personeel weer terug in de Peulenstraat, een vertrouwd gezicht met een nieuw concept.

Leo van Wijngaarden, directeur van DOEN! Personeel verklaart: ,,Vorig jaar oktober hebben wij een stap gemaakt door in een nieuw model verder te gaan. Dit was een mooi avontuur maar we veel van hebben geleerd. Maar toch begon het weer te kriebelen om vanuit de gelegde basis weer verder te gaan waar we gebleven waren. De kracht van DOEN! Personeel heeft altijd gezeten in een full-service formule en de persoonlijke binding met het personeel, en waar kun je dat beter als in de Peulenstraat.”

Het pand aan de Peulenstraat 166 bleek nog leeg te staan en na één telefoontje was een nieuwe huurovereenkomst geregeld. Inmiddels zijn de deuren weer open en kan DOEN! Personeel weer DOEN waar ze goed in zijn: ‘Het bemiddelen van vakkrachten naar een vaste baan’. Leo van Wijngaarden: “DOEN! Personeel heeft altijd een sterke focus gehad richting de techniek, we gaan hier uiteraard mee door maar gezien het aanbod op de arbeidsmarkt (veel vraag, weinig kwalitatief aanbod) hebben we besloten om een breder publiek aan te spreken. Inmiddels is de focus op de techniek verbreed naar de branches; bouw, administratief, productie, detailhandel, horeca, logistiek en de groensector.”

Innovatief Concept

Om met de heropening direct een statement te maken: “We hebben iets nieuws: Een ‘state-of-the-art’ online database vol met uitstekend gekwalificeerde vakkrachten, op maat ontwikkeld voor DOEN! Al onze geselecteerde werknemers die graag aan de slag willen in de Alblasserwaard zijn door werkgevers vindbaar in onze database inclusief CV, persoonlijkheidstest en foto. Uiteraard in een beveiligde omgeving en alleen toegankelijk voor klanten van DOEN! Personeel. Hiermee troeven we direct onze concurrentie af die geen openheid geven in hun bestanden. Bijkomend voordeel is dat onze kostprijs ver lager ligt dan gemiddeld. Dit berekenen wij uiteraard door aan onze klanten en komen met sterk verlaagde tarieven. Hiermee gaan wij een trend zetten die voorlopig niet is geëvenaard in Nederland”.

Ook nieuw is de open inschrijving op Donderdagavond. Op deze avond is iedereen in de gelegenheid om even binnen te lopen om in te schrijven of voor een oriënterend gesprek. Iedereen is welkom ongeacht je CV. Ook langdurig werklozen of WAO’ers zijn van harte welkom.

Zie www.doenpersoneel.nl voor meer informatie.

advertentie
advertentie