Christmas Fair bij Manhattan Style

1 november 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Tijdens de Christmas Fair biedt Manhattan Style aan de Hakgriend 46 bezoekers de gelegenheid om in een bijzondere ambiance kennis te maken met haar collectie meubelen en een oogstrelend assortiment kerst-, sfeer- en cadeauartikelen. Bezoekers kunnen genieten van een gratis kopje koffie of thee en een petitfour van Bakkerij Soeteman.

Door Ria Scholten

Het wintersprookje begint al bij de besneeuwde sparren en de rendieren bij de entree. Ook de arrenslee vol met cadeautjes ontbreekt niet. Bezoekers zijn in de eerste modelkamer rechts meteen in kerstsfeer. Klassieke decoraties in rood, groen en goud doen denken aan de veelkleurige kerstboom in de tijd toen geluk nog heel gewoon was. Op tientallen grote tafels zijn kerstartikelen in de meest uiteenlopende stijlen uitgestald. De fraai verlichte huisjes en andere objecten die deel uitmaken van het kerstdorpje blijken verrassend voordelig geprijsd te zijn. “De glazen kerstballen zijn speciaal voor Manhattan Style vervaardigd en komen zowel in een modern als een landelijk of klassiek interieur heel goed tot hun recht. Ze zijn verkrijgbaar in zilver, goud en rood, maar ook in wit, crème, zwart en vele andere kleuren”, vertelt Ben Bongers. “Bloemdecoraties, slingers en figuren in dezelfde kleurstellingen maken het plaatje compleet.”

Alles straalt sfeer en warmte uit. Het is dus niet verwonderlijk dat de klanten uit het hele land komen om dit sprookje met eigen ogen te aanschouwen. Zij zullen al snel tot de conclusie komen dat een exclusieve uitstraling en een gunstige prijsstelling uitstekend samen kunnen gaan. Manhattan Style heeft een uitgebreide collectie olielampjes, waxinelichthouders en mooie kaarsen, die op een bijpassend onderbord nog beter tot hun recht komen. “Onze collectie LED kaarsen is uitzonderlijk mooi uitgevoerd”, aldus Ben. “In instellingen is een gewone kaars vaak niet toegestaan. Wij kunnen een alternatief bieden dat er ook nog eens bijzonder natuurgetrouw uitziet.”

De modelkamers op de eerste etage zijn in kerstsfeer gestyleerd. Met de winter in aantocht vestigt Ben de aandacht op de uitgebreide collectie sfeerhaarden waarin het vuurbeeld tot stand komt door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp. “Een elektrisch open haardvuur dus met natuurgetrouw dansende vlammen. Ideaal voor een appartement. Een afvoerkanaal is niet nodig, terwijl er wel van de warmte kan worden genoten. We hebben bovendien een ruime keuze in foambloemen die kunnen worden verwerkt in een wanddecoratie, maar ook in een vaas voor een stukje extra sfeer in huis zorgen.”

Bezoekers van de Christmas Fair ontvangen een leuke attentie. De zaak is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De zaak is op donderdag en vrijdag tot 22.00 uur open. Zie ook de website www.manhattan-style.nl.

Foto-onderschrift:

v.l.n.r. Ben Bongers, Astrid, Angela en Cathelijne zijn al helemaal in kerstsfeer.

advertentie
advertentie