Pijnloos ontharen met Pulzzz

5 november 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Met Pulzzz is definitief ontharen bereikbaar geworden voor iedereen. Men kan ontharen op een veilige manier, zonder laseren, zonder pijn en met een definitief resultaat. En dat tegen een nu voor iedereen definitief betaalbaar tarief. Pulzzz is een franchiseformule, met inmiddels achttien vestigingen door het hele land. Aan Klein Diepje 5 in Hardinxveld-Giessendam is Murielle Kraag in haar salon sinds 1 jaar actief met de Pulzzz IPL-behandelmethode.

"IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het ontharen geschiedt dus door middel van lichtflitsen", vertelt Murielle. "In dit nieuwe concept rekent u slechts 1 euro per flits af. Het flitsoppervlak van deze apparatuur is circa 10 cm2. De combinatie van een groot flitsoppervlak en een lage prijs per flits betekent dat u minder betaalt dan bij de concurrent."

Het Pulzzz-concept is nog relatief jong in Nederland, maar verovert op welhaast 'Jumbo-achtige' wijze in korte tijd de markt. Murielle: "Driemaal de letter 'z' op het eind verwijst naar 'zeker, zichtbaar en zacht'. Het IPL-apparaat is helemaal opnieuw ontwikkeld om op de meest comfortabele en effectieve manier definitief te kunnen ontharen zonder allerlei vervelende bijwerkingen."

In gemiddeld acht behandelingen worden naar keuze de bovenlip, wangen, oksels, bikinilijn etc behandeld. Ook mannen zijn welkom. Tussen de diverse behandelingen zit ook negen tot twaalf weken pauze. Wie bij Murielle even langskomt, kan gratis laten vaststellen of dat ook voor hem of haar geldt. Zie ook: hardinxveld.pulzzz.nl

advertentie
advertentie