Feestelijke opening Life Style Center Sliedrecht

5 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Annemarie Boer-Verschoor opent vrijdag 8 november een nieuw Life Style Center in Sliedrecht. Voor iedereen die komende vrijdag een kijkje komt nemen ligt er een leuke attentie klaar. Het Life Style Center is geopend tussen 10.00 uur en en 17.00 uur en binnenlopen op vrijdag altijd kan zonder afspraak. Voor een bezoek op andere dagen kan er een persoonlijke afspraak gemaakt worden. Het Life Style Center is gevestigd aan aan de Thorbeckelaan 5 in Sliedrecht.

Annemarie Boer-Verschoor startte haar werkzaamheden enige tijd geleden al vanuit huis. Maar de belangstelling voor haar diensten was zo groot dat uitbreing noodzakelijk werd. Samen met een aantal andere coaches ging zij op zoek naar een groter locatie waar belangstellenden iedere vrijdag terechtkunnen voor een goed advies over gezonde voeding, afslanken (of juist aankomen) op een gezonden manier, een goed ontbijt. sportvoeding en huidverzorging. De coaches, waaronder Annemarie Boer-Verschoor helpen de geïnteresseerden om stappen te ondernemen naar een gezondere en actievere levensstijl.

Annemarie Boer slankte zelf tien kilo af, en drie kledingmaten, werd veel vitaler en startte zeven jaar geleden haar eigen praktijk in het coachen van mensen die ook willen afslanken of aankomen, en daardoor veel eer vitaliteit en positiever in het leven komen te staan De praktijk die zij vanuit huis in Sliedrecht runt maakt een enorme groei door en moest worden uitgebreid. Nu werken er meerdere coaches in het nieuwe Center.

Het Life-Style-Center wil iedereen helpen de eerste stappen te nemen naar een gezonder en meer actieve levensstijl. Men ontvangt een gratis Bodyscan en Gezondheidstest. Verder geven ervaren coaches een persoonlijk en gratis advies en begeleiden iedereen naar het persoonlijk gestelde doel.

Er zijn elke week diverse workshops. Er kan bijvoorbeeld worden gewandeld en bewogen op de Fitclubs, Workshops Huidverzorging, Proeverijen en trainingen

Elke vrijdag kan vrijblijvend worden binnengelopen of er kan een persoonlijke afspraak worden gemaakt voor een andere dag.

Life-Style-Center is elke vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en is te vinden aan de Thorbeckelaan 5.

Voor meer informatie of een persoonlijke afspraak bellen of mailen naar welzijnscoach Annemarie Boer-Verschoor: 06-12906695, info@beau-life.nl.

advertentie
advertentie