Fotoshoot ‘TROTS’ met visagie

15 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Fotografe Elise de Borst van EdB fotografie en visagiste Jolanda Dekker van schoonheidsinstituut Brown Eyes bieden een uniek nieuw

concept aan. Door deze samenwerking kan er een perfecte fotoshoot worden neergezet.

Tijdens een ‘TROTS fotoshoot' gaat visagiste Jolanda eerst aan de slag met de make-up om alle mooie gezichtspunten te accentueren en de minder mooie punten te verdoezelen. Hierbij wordt rekening gehouden met de stijl en persoonlijkheid om een gewenste make-up aan te brengen.

,,Het merk waar wij mee werken is PUPA; een Italiaans merk, trendsettend, hypoallergeen en wordt veel achter de schermen gebruikt. Hierdoor is deze make-up bij BNN’ers niet meer weg te denken. Elke uitermate geschikte look kunnen we creëren door de professionele producten," aldus visagiste Jolanda Dekker.

Als de make-up perfect naar wens is aangebracht gaat fotografe Elise in haar fotostudio in Sliedrecht aan het werk om dit van de beste kant te kunnen belichten en hem/haar zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. Voor Elise is dit zeker een uit de hand gelopen hobby geworden. Startend met fotografie van gezinnen en bruidsparen ging dit verder in zwangerschapsfotografie en glamourshoots. ,,Nu met visagie is deze uitdaging nog leuker geworden,"vertelt Elise de Borst enthousiast.

Deze fotoshoots zijn zeer toegankelijk voor iedereen die alleen, met partner, vriend(in) of familie op de foto wil. Een fotoshoot is een mooie herinnering of een mooi cadeau. Door deze unieke combinatie en ervaring is het geheel in te delen van zeer natuurlijk met ‘net een tikje mooier’ tot glamour en geheel anders.

Workshops

Nieuw deze maand bij Brown Eyes zijn de ‘visagie workshops’ die te volgen zijn in kleine groepjes tot max. 6 pers. Veel mensen vinden het lastig om de juiste look bij hunzelf te vinden en dat willen wij iedereen graag leren. Met de juiste kneepjes en technieken in het vak, hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. ,,Na ontvangst met koffie/thee en iets lekkers gaan we aan de slag met de PUPA make-up en professionele penselen van de salon, er hoeft dus niks mee gebracht te worden. Door de kleine groepjes is er een goede begeleiding en ondersteuning. Zo kan elke vraag specifiek worden behandeld." Uiteraard kan er na de workshop in overleg ook een mooie shoot volgen om de herinnering vast te leggen. Zie www.brown-eyes.nl voor meer informatie over data en prijzen.

Momenteel heeft het tweetal een leuke kennismakingsaanbieding van € 39,95 euro (tot 31 Januari ‘14) voor de gehele ‘TROTS’ fotoshoot incl. visagie en 1 gratis foto. Voor meer informatie: www.edbfotografie.com en www.brown-eyes.nl of Elise 06-20126434 of Jolanda 0184-633746.

advertentie
advertentie