KitchenRestyle keukenrenovatie nu ook in Hardinxveld

15 november 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Peter Ippel uit Hardinxveld-Giessendam heeft zicht sinds 25 oktober van dit jaar aangesloten bij de landelijk opererende keukenrenovatie specialisten van KitchenRestyle.

,,Tijdens mijn werk als keukenmonteur kreeg ik steeds vaker de vraag of het mogelijk is om de bestaande keuken op te knappen door vervanging van deuren, apparaten of werkblad. Een vraag waar ik geen goed antwoord op had. Door mijn samenwerking met de landelijke organisatie KitchenRestyle heb ik dat antwoord nu wel," lacht Peter Ippel.

,,Veel mensen willen wel hun bestaande keuken moderniseren maar zitten niet te wachten op een ingrijpende verbouwing of een grote investering. Ik kom, geheel vrijblijvend, bij de mensen thuis om samen met hen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens reken ik ter plekke uit wat het gaat kosten. Omdat ik alles persoonlijk kom monteren, komen klanten nooit voor verrassingen te staan," legt Peter Ippel uit.

,,Klanten kunnen bij mij terecht voor volledig op maat gemaakte nieuwe deuren, maar ook voor de vervanging van een werkblad, één of meerdere apparaten of bijvoorbeeld een kraan. Door mijn samenwerking met een grote landelijke organisatie als KitchenRestyle, ben ik staat prijzen te hanteren die in de meeste gevallen nog lager zijn dan op het internet,"vervolgt de keukenmonteur zijn verhaal.

Enthousiast gaat Peter verder: ,,Het mooiste vind ik als ik een tevreden klant de hand kan schudden op het moment dat wij samen staan te kijken naar de 'nieuwe' keuken waar 's morgens nog de 'oude' stond."

Het is duidelijk; hier is een vakman aan het woord met liefde en passie voor zijn vak. Voor meer informatie over het werk van peter Ippel kan contact worden opgenomen met de monsteur. Zijn telefoonnummer is 06-57049990. Voor meer informatie over KitchenRestyle: 0522-243858, info@kitchenrestyle.nl of www.kitchen-restyle.nl.

advertentie
advertentie