Winst voor River Trotters dames 1

17 november 2013 om 00:00 Nieuws

H-I-AMBACHT - Na twee weekenden zonder wedstrijd mochten de Hoek en Blokdames aantreden tegen de dames van Flex Field Fighters in Hendrik-Ido-Ambacht. Coach Arjan Lock kon naast zijn vaste selectie van acht speelsters nu ook beschikken over Mariëlle van Toor en oudgediende Samantha Cornege.

Coach Lock begon met Carolien Loeve, Sandra Rikkers, Karin Renaud, Erika Post en Marjan Bongers in de basis. De beide teams zijn in de eerste periode aan elkaar gewaagd en na 10 minuten spelen staat er een score van 8-10 op het bord. Flax Field Fighters komt er een aantal keer goed uit en scoren uit de break. Ruststand 22-23. Eindstand na de derde periode is 36-40. In het begin van de vierde periode wordt de voorsprong iets uitgebouwd maar Flax Field weet het verschil weer terug te brengen tot 3 punten met nog 2 minuten op de klok. De ervaren speelsters van de Hoek en Blokformatie weten de wedstrijd eenvoudig uit te spelen. De overwinning kwam niet meer in gevaar. Eindstand 50-53. Sandra Rikkers en Carolien Loeve kwamen met hun scores in de dubbele cijfers.

Aankomende zaterdag wacht wederom een uitwedstrijd tegen medekoploper Binnenland in Barendrecht. Aanvang van deze wedstrijd is 16.15 uur.