Jaarvergadering ijsclub Sint Moritz

20 november 2013 om 00:00 Nieuws

GIESSEN-OUDEKERK - In café-restaurant ‘Olt-Ghiessen’ wordt vrijdag 29 november vanaf 20.00 uur de jaarlijkse ledenvergadering van IJsclub Sint Moritz gehouden. Hiermee opent de ijsclub het winterseizoen 2013-2014 en is het vervolgens wachten totdat Koning Winter werkelijk zijn intrede zal doen en de ijsclub haar activiteiten kan ontplooien op het natuurijs van de ijsbaan aan de Binnendamseweg.

Op de ledenvergadering staan er naast de jaarverslagen van de secretaris en de penningmeester o.a. ook verkiezingen op de agenda. Voorzitter V. de Hek en 2e secretaris A. Huurman zijn aftredend, maar stellen zich weer herkiesbaar. Bij de commissarissen zijn D. Houweling, A. Korevaar en G. Lock aftredend, maar ook zij stellen zich herkiesbaar.

Traditioneel zal het raden van het aantal erwten in de erwtenpot ook tijdens deze vergadering niet ontbreken en zal er naast een betaalde verloting in de pauze aan het einde van de vergadering ook een gratis verloting plaats vinden onder de aanwezige leden, waarbij iedereen prijs heeft. Een ieder die zich aan wil melden als lid van IJsclub Sint Moritz kan dit op de ledenvergadering doen bij een bestuurslid of door een email te sturen naar ijsclub.sintmoritz@concepts.nl

advertentie
advertentie