HUBO overgenomen door Jan Ebel Westing

22 november 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Onlangs is de HUBO doe-het-zelf zaak aan de Buitendams 71 overgenomen door mede eigenaar Jan Ebel Westing.

De zaak is in 1952 opgericht door Dhr. M. Boogaard. Later kwam zoon Piet in de zaak en nam de zaak van zijn vader over. In 1993 verhuisde Jan Ebel vanuit Groningen naar Hardinxveld om in loondienst bij Piet Boogaard te gaan werken. Na de verhuizing in 1997 naar het huidige pand werd Jan Ebel mede eigenaar.

Na 20 jaar neemt hij dus het stokje van Piet over en is hij nu volledig eigenaar. Piet bemoeide zich de laatste jaren steeds minder met de bedrijfsvoering. Jan Ebel zorgde er o.a. voor dat de hele winkel volgens de huisstijl van de HUBO formule werd verbouwd. Ook is steeds meer de nadruk gelegd op het maatwerk aspect. Niet alleen leveren, maar ook het inmeten en monterenvan o.a. kastenwanden, binnen en buitenzonwering, deuren, laminaat en pvc vloeren. Dit past ook helemaal in de landelijke HUBO slogan van: METEN-MAKEN-MONTEREN. Dus eigenlijk van doe-het-zelf naar laat-het-door-HUBO-doen.

Uiteraard blijft service en advies het sterke punt van deze winkel. Van een enkel schroefje tot kastenwand, van stukje multiplex tot een knikarm scherm. Kortom: Hubo Hardinxveld: ook na 61 jaar dé doe-het-zelf zaak voor kwaliteit en service!!

advertentie
advertentie