Glasvezelwinkel in Hardinxveld-Giessendam gaat sluiten

22 november 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Ruim 90% van de huishoudens in het aansluitgebied van gemeentes Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard en Zederik zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. De glasvezelwinkel aan de Peulenstraat 221 in Hardinxveld-Giessendam is daarom op 30 november voor het laatst geopend. Voor bewoners met vragen blijft Reggefiber uiteraard bereikbaar.

Op zaterdag 30 november organiseert Reggefiber een aansluitdag in de glasvezelwinkel. Tussen 10.00 en 16.00 uur staat er een deskundige monteur klaar. Hij zal een demonstratie geven over het aansluiten van apparatuur op het glasvezelmodem. Inwoners kunnen terecht met alle vragen over de aansluiting van apparatuur in de woning.

Tot en met 30 november staan medewerkers van de glasvezelwinkel in Hardinxveld-Giessendam nog klaar om vragen te beantwoorden. Tevens geven zij graag onafhankelijk advies over de verschillende abonnementen van de serviceproviders, want enkel daarmee kan er ook gebruik worden gemaakt van glasvezel. Een abonnement afsluiten kan ook via de online keuzehulp. Via de postcodecheck op www.eindelijkglasvezel.nl kunnen bewoners het aanbod op hun adres eenvoudig vergelijken.

Reggefiber blijft na 30 november telefonisch bereikbaar op 088- 006 37 10 of per e-mail via support@reggefiber.nl. Ook zijn inwoners van harte welkom in één van de andere glasvezelwinkels in de regio, zoals Dordrecht. Kijk op www.eindelijkglasvezel.nl/glasvezelwinkels voor meer informatie.

advertentie
advertentie