Creon Online hanteert scherpe prijzen

30 november 2013 om 00:00 Nieuws

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Op een ruime en gunstig gelegen locatie aan de Sluisweg 2b is sinds maart van dit jaar Creon Online gevestigd. De jonge, dynamisch webshop met een ruime keuze in ramen en rolluiken heeft sinds de opening in 2010 een explosieve groei doorgemaakt. Om die reden is besloten om in een nieuwe bedrijfslocatie te investeren die afgelopen vrijdag officieel werd geopend. Zaterdag was iedereen welkom om een kijkje te nemen.

Door Ria Scholten

Het bedrijf is voornamelijk actief op de Belgische en Nederlandse markt. Creon staat voor creatief ondernemen. "Ik was ervan overtuigd dat internetwinkels de toekomst waren en heb met mijn plannen bij enkele investeerders aangeklopt", vertelt eigenaar Geoffrey de Bruin. "De combinatie van door hen ingebrachte ervaring en mijn enthousiasme is succesvol gebleken. Het door Creon gehanteerde concept is verrassend eenvoudig. Klanten kunnen zelf online de door hen gewenste kozijnen en rolluiken samenstellen, de prijs berekenen en vervolgens bestellen."

"Een bestelling invoeren via de website is heel eenvoudig. De eerste stap is de keuze van het juiste kozijn of rolluik. Vervolgens komen de maatvoering, de kleurstelling en de aanvullende opties aan de orde, die met elkaar het complete plaatje vormen. Het is trouwens opvallend hoe weinig fouten er worden gemaakt bij het opgeven van de maten. Het invullen van de gegevens leidt tot een stukje maatwerk met een daarbij behorende scherpe prijs inclusief BTW. De bestelde goederen worden in samenwerking met het distributiecentrum van R. Vlot uit Sliedrecht bij de klant thuis afgeleverd of kunnen daar worden afgehaald. Aan de klant wordt een aanbetaling van vijf procent van het totaalbedrag gevraagd. Het restant dient te worden voldaan bij aflevering. "

"We hebben gekozen voor de inrichting van een showroom omdat we onze producten tastbaarder willen maken voor onze klanten en op die manier ons markaandeel willen vergroten. Veel kozijnwerk uit de jaren '70 en '80 is nu aan vervanging toe. Particulieren kiezen vaak voor een combinatie van duurzaamheid en gemak en komen dan uit op kunststof kozijnen, puien en deuren. Dit bezoekadres stelt onze medewerkers in staat om (potentiële) klanten te woord te staan en rond te leiden", aldus Geoffrey. "De meest gangbare modellen zijn hier aanwezig. Wel wil ik er even op wijzen dat wij geen traditionele kozijnen- en rolluikenwinkel zijn, maar een echte webshop."

Creon Online maakt deel uit van de Creon Group, actief in Europees vastgoed, bouw, internationale handel en groene energie. "We hopen onze formule in 2014 te lanceren in Duitsland en Frankrijk", meldt hij tot besluit. "Voor uitgebreide informatie verwijs ik graag naar onze websites www.creon-kozijnen.nl en www.creon-rolluiken.nl. Ons telefoonnummer is 0184-760760."

Foto-onderschrift: v.l.n.r. Alex de Ruiter (Creon Group) en het Creon Online team bestaande uit Geoffrey, Bart, Rebecca en Johanneke.

advertentie
advertentie