Afbeelding

Buitenschoolse opvang De Optimist start in Merwedeschool

5 december 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De nieuwe buitenschoolse opvanglocatie De Optimist van Catalpa opent donderdag 16 januari de deuren. De Optimist is gevestigd in de Merwedeschool en kinderen van zowel de Merwedeschool als de nabij gelegen Regenboogschool zijn welkom.

Op maandag 13 en dinsdag 14 januari tussen 15.30 en 17.00 uur zijn ouders, kinderen en andere belangstellenden, welkom om een kijkje te komen nemen op de nieuwe locatie aan de Hobbemastraat 3 in Hardinxveld. Karin de Groot: ,,Het team en ik hebben heel veel zin om te starten met De Optimist. Half januari gaan we open en later volgt nog een feestelijke opening voor alle ouders en kinderen. We zijn nu nog druk bezig met de inrichting van de groepsruimte zodat we een huiselijke sfeer creëren voor de kinderen."

Bij De Optimist hebben kinderen buiten schooltijd alle gelegenheid om zich te ontspannen en te ontwikkelen. Enthousiaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers doen met de kinderen onder andere creatieve activiteiten, gezelschapsspelletjes en sport- en spelactiviteiten. Ze kunnen hiervoor ook gebruiken maken van het speelplein en het speellokaal van de Merwedeschool.

Buitenschoolse opvang De Optimist is het hele jaar geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 tot 18.30 uur. De Optimist biedt ook voorschoolse opvang en vakantieopvang. Voor meer informatie, kijk op www.bso-optimist.nl.

advertentie
advertentie