Parkeren Poort6 Champions Cup

13 december 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het zaalvoetbaltoernooi om de Poort6 Champions Cup in sporthal De Oosterbliek, wordt ook dit jaar weer rond de feestdagen gehouden.

Daar deze periode voor de winkeliers aan het Wiardi Beckmanplein tevens de drukste van het jaar is, verzoekt de organisatie van het PCC toernooi bezoekers beleefd en zeer dringend de parkeergelegenheden, tijdens openingstijden, rond deze winkels zoveel mogelijk vrij te laten voor het winkelend publiek.

In de periode tussen 21 december en 5 januari geldt er een blauwe zone betreffende het parkeerterrein voor het winkelcentrum. Er zal hier op streng worden gecontroleerd en bij overtreding volgt een boete van € 90,00.

Ook worden de bezoekers gevraagd hun auto dusdanig te parkeren dat omwonenden daar geen hinder van ondervinden. De politie heeft ook hier aangekondigd fout parkeerders streng aan te zullen pakken.

De organisatie raadt de bezoekers van dit evenement aan, te parkeren op het industrieterrein Oost 1 op loopafstand van de Oosterbliek (drie à vier minuten).

advertentie
advertentie