Werkzaamheden revitalisering industrieterrein De Peulen afgerond

16 december 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De gemeente Hardinxveld-Giessendam, de Provincie Zuid-Holland, de Kamer van Koophandel en ondernemers vierden donderdag 12 december de officiële afronding van de revitalisering van industrieterrein De Peulen.

De vertegenwoordiger van de ondernemers Arie van Noordenne en wethouder Theo Boerman onthulden samen de bewegwijzering. Het onthullen van de bewegwijzering was het sluitstuk van de revitalisatie. Voor het project revitalisering industrieterrein De Peulen is de bestrating opgeknapt, extra parkeergelegenheid gecreëerd, de groenstructuur aangepakt en de beveiliging geoptimaliseerd. Met de werken zijn ook vele meters glasvezelkabel de grond ingegaan.

Wethouder Theo Boerman is trots op de verbeterde uitstraling van industrieterrein De Peulen: ,,De Peulen is een eigentijds en uitnodigend industrieterrein geworden. Dit mooie resultaat is bereikt door de gezamenlijke focus op het geheel." De revitalisering werd mede een succes doordat ondernemers €200.000 hebben bijgedragen. ,,Het tekent hen in hun ondernemerszin en visie op de toekomst, want een modern bedrijventerrein met ongeveer 1000 arbeidsplaatsen is ontzettend belangrijk voor onze gemeente", aldus wethouder Boerman.

advertentie
advertentie