Nieuw elan voor Garage van den Heuvel

20 december 2013 om 00:00 Nieuws

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Bij velen leeft het idee dat Garage van den Heuvel op het adres Binnendams 85 de bedrijfsactiviteiten op 30 september van dit jaar heeft beëindigd. Niets is echter minder waar! ,,Iedereen kan hier nog steeds terecht voor reparatie en onderhoud van zijn voertuig. Daarnaast houden we ons bezig met de in- en verkoop van (nieuwe) auto's", vertelt Alex Korevaar. Hij is sinds 1 oktober eigenaar van het garagebedrijf en is samen met zijn medewerkers voortvarend aan de slag gegaan.

Door Ria Scholten

De bedrijfsnaam BV v/h EGAO firma W.A. van den Heuvel was voor veel mensen in Hardinxveld en omstreken geen onbekende. Het bedrijf bestond tot voor kort uit twee onderdelen: een garagebedrijf en een touringcarbedrijf. De eigenaar heeft besloten om de eerstgenoemde activiteit af te stoten en zich alleen nog op de reiswereld te richten. Alex heeft de garageactiviteiten samen met een drietal medewerkers voortgezet.

Voor de klanten is er niet veel veranderd. Monteur Jan Bogaard werkt al meer dan twintig jaar bij het bedrijf en fungeert ook in de nieuwe situatie als vertrouwd aanspreekpunt. Enkele maanden geleden kreeg Jan een nieuwe collega in de persoon van Arie van de Minkelis, die net als hij zijn sporen in het monteurvak ruimschoots heeft verdiend. Gerrit Meerkerk houdt zich bezig met administratieve zaken en de in- en verkoop van auto's. Daarnaast ondersteunt hij zijn technische collega's waar dat mogelijk is.

,,Ons werk bestaat uit het onderhouden en repareren van personenauto's en lichte bedrijfswagens", vertellen Jan en Arie. ,,We verrichten hier alle voorkomende werkzaamheden en hebben daarnaast een aanvullend dienstenpakket. Autobezitters kunnen bij ons ook terecht voor een APK keuring, het repareren of vervangen van autoruiten en het repareren van schades. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempeligheid is hier geen loze kreet. De mensen kunnen, als ze een probleem met hun auto hebben, zonder afspraak gewoon even binnenrijden. Dat deze werkwijze gewaardeerd wordt blijkt wel uit het feit dat we heel veel trouwe klanten hebben. Sommige mensen komen hier al meer dan vijftig jaar. Voor onderhoudsbeurten en reparaties dient van tevoren een afspraak te worden gemaakt."

De heren zien het nieuwe jaar met een positief gevoel tegemoet. ,,We willen onze klanten graag bedanken voor het in het bedrijf gestelde vertrouwen en wensen iedereen een voorspoedig 2014 toe", melden ze tot besluit. Garage van den Heuvel is telefonisch bereikbaar via 0184-679598. Het e-mailadres is info.garagevandenheuvel@xs4all.nl.

Foto-onderschrift: v.l.n.r. Jan Bogaard, Arie van de Minkelis en Gerrit Meerkerk.

advertentie
advertentie