Nieuwe Alpha-cursus van start

29 december 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Een nieuwe Alpha-cursus gaat van start en wel op 13 januari. Deze cursus biedt iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijke geloof inhoudt.

Tijdens de Alpha-cursus (tien maandagavonden) wordt op een leuke, eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn 'Wie is Jezus?', 'Wat is bidden en hoe doe je dat?' en 'Bijbellezen: waarom en hoe?'. Elke cursusavond start om 19.00 uur met een gezellige en natuurlijk lekkere maaltijd, een leuke manier op de medecursisten en cursusleiders te leren kennen. Na het eten is er een boeiende inleiding over één van de vijftien onderwerpen. Daarna wordt er in kleine groepjes doorgepraat over het onderwerp.

De Alpha-cursus is gratis en iedereen is welkom. De cursus wordt gegeven in De Ark, Vinkenweer 2. Geinteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden (in verband met de gezamenlijk maaltijd). Meer informatie en opgave via www.alpha-cursus.nl of bij Jaap van Vliet (tel. 0184 617227 of jenavanvliet@gmail.com).

advertentie
advertentie