Nieuwjaarsconcert in De Bron

3 januari 2014 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - In Gereformeerde Kerk De Bron aan de Maasstraat in Hardinxveld-Giessendam wordt zaterdag 18 januari een speciaal Nieuwjaarsconcert gehouden. De opbrengst is namelijk bestemd voor De Daniel den Hoedt kliniek. De kliniek bestaat dit jaar 2014 jaar en de opbrengst van dit Nieuwjaarsconcert zal gebruikt worden voor de aanschaf van een apparaat dat kankercellen kan analyseren. Deze zogeheten sequenzer maakt het mogelijk de meeste geschikte behandeling te kiezen. Het concert begint om 19.30 uur. De kerk is vanaf 19.00 uur geopend. De toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro entree.

Aan het concert in De Bron werken het Inspire2liveChoir onder leiding van Peter Overduin, Annelies Schep, sopraan, André de Jager, orgel en Jan Vayne aan de vleugel mee. Het Inspire2liveChoir is opgericht in 2011 en zingt uitsluitend voor de kankerbestrijding. Het koor telt 150 leden uit de hele regio en is gevestigd in Alblasserdam. Het koor heeft inmiddels met fietsen en zingen bijna 400.000 euro opgehaald.

Bijzonder vereerd is de organisatie met de medewerking van de zeer bekende en beroemde pianist Jan Vayne. Mede door zijn medewerking belooft het een bijzonder concert te worden. Jan Vayne, André de Jager en Annelies Schep zullen zowel solistisch als met het koor optreden.

Kaartverkoop bij Sluimer Schoenen, Buitendams 37, Hardinxveld-Giessendam, bij alle koorleden en 's avonds aan de kerk. Inlichtingen en kaartvoorverkoop: 06-40090921 of karinoverduin@hotmail.com. Zie voor meer info: www.inspire2livemusic.nl

advertentie
advertentie