Nieuw in Sliedrecht: De Basis

3 januari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Administratiekantoor De Basis opent 10 januari officieel zijn deuren aan de Sportlaan 101 te Sliedrecht. Vanaf 16.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom aan de Sportlaan 101, uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd.

Een nieuw bedrijf in de regio. Spruit Finance en 2B Administratieve Dienstverlening B.V. hebben de krachten gebundeld om de bestaande klantenkring nog beter van dienst te zijn. Beide ondernemers oefenden hun bedrijf al enkele jaren uit vanuit het privé adres. Door de sterke groei was het voor beide niet te doen om de werkzaamheden op deze wijze voort te zetten. Besloten werd de op de achtergrond aanwezige samenwerking definitief te maken en te fuseren tot één bedrijf, namelijk 'Administratiekantoor De Basis'.

Waarom de naam 'De Basis'? Heel simpel: Het is belangrijk voor ondernemers dat de basis van het bedrijf, ofwel de boekhouding, op orde is. Op basis hiervan kunnen zij beslissingen nemen en belangrijker nog zich bezig houden met ondernemen. ,,Wij zorgen voor deze goede basis," aldus de twee ondernemers Mischa Spruit en Wim Batenburg.

Mischa Spruit is belastingconsulent en lid van het RB. Wim Batenburg is fiscaal adviseur en lid van het FA. Zij werken al enkele jaren samen, ieder vanuit een eigen bedrijf en eigen visie. Wim Batenburg werkt op de traditionele manier. ,,De mappen brengen op kantoor en uw boekhouding wordt verwerkt," legt Wim Batenburg uit. Terwijl Mischa Spruit zo veel als mogelijk werkt op een moderne manier. ,,De boekhouding wordt digitaal aangeleverd en verwerkt." Door deze koppeling ontstaat een breder bedrijf.

De focus voor de toekomst zal steeds meer op de digitale vorm komen te liggen. ,,Eén van de voordelen van een digitale boekhouding is dat door ons direct aan de door belastingdienst gestelde bewaarplicht heeft voldaan. Hierdoor heeft u minder archiefruimte nodig. Heeft u geen scanapparaat? Dan kunt u gebruik maken van onze scanservice aan huis," vertelt het tweetal enthousiast.

Het motto van De Basis is 'Uw administratie onze zorg'. Door een snelle verwerking van de administratie en korte lijnen met de klant, ontstaat een grote betrokkenheid met de klant. En dit alles tegen redelijke tarieven. Voor meer informatie: www.debasisonline.nl

advertentie
advertentie