Een stralende huid, van binnenuit

6 januari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Schoonheidssalon Brown Eyes en Laviesage Nutricosmetics verzorgen dinsdag 14 januari een gratis informatieavond over gezonde voeding in combinatie met de huid. De informatieavond begint om 19.00 uur en wordt gegeven in De Lockhorst in Sliedrecht. Aan het eind van deze informatieavond kan er een afspraak worden gemaakt voor een gratis collageen scan ter waarde van 75 euro.

,,Huidverbetering is een prachtig specialisatie binnen de schoonheidsverzorging. Mensen komen met een huidprobleem en wij gaan daar mee aan de slag om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen,” zegt huidcoach Jolanda Dekker. Tijdens een kennismaking in de salon wordt eerst een uitgebreide huidscan gemaakt en de mogelijkheden bekeken. ,,Wat erg belangrijk is om te weten is dat de huid zich van binnenuit vernieuwt, er moeten dus voldoende bouwstoffen aanwezig zijn om de huid optimaal te kunnen herbouwen iedere (28 dagen gemiddeld) keer als zij vernieuwd is."

,,We weten allemaal dat onze voeding niet altijd alle voedingsstoffen bevat die we nodig hebben. Dit betekent tekorten voor ons lichaam en de huid. Het lichaam geeft de voeding eerst af aan de belangrijkste organen en de huid komt als laatst. Het is dus absoluut niet vreemd dat er de laatste jaren veel meer huidproblemen als psoriasis, eczeem, rosacea en acne voorkomen. In de salon werken wij dan ook veel met allerlei verschillende huidproblemen," aldus Dekker.

Voor wie de huid van binnenuit naast gezonde voeding wil aanvullen zijn er veel soorten nutricosmetics, voedingssupplementen, verkrijgbaar. Dekker: ,,Tijdens deze informatieavond in De Lockhorst gaan we dieper in op de gezonde voeding, mogelijkheden en verschillen. U kunt hierbij denken aan ‘kwaliteit’:hoe belangrijk is het dat het een zuiver product is. Of de dosering: zeker als we de huid willen ondersteunen dienen er hoge dosering werkstoffen aanwezig te zijn om überhaupt bij de huid te komen. Orthomoleculair Arts Erik-Alexander Richter is het ‘brain’ achter Laviesage. In vele t.v programma’s geeft hij goede uitleg over nutricosmetics."

Naast de huidverbetering heeft Laviesage ook aanvullingen voor meer vitaliteit, energie, gewichtsverlies en meer. ,,In da salon werken wij met verschillende huidverbeterende merken. Ik ben er van overtuigd dat er niet één merk is die voor iedere huid de perfecte lijn heeft. Door met meerdere merken te werken kun je een eerlijk en persoonlijk advies geven. Ook zijn er door de verschillende merken, verschillende prijsklassen zodat we iedereen tegemoet kunnen komen, legt Dekker uit.

,,Onze basis behandeling van 45 minuten begint al bij 26,00 euro. Voor diepere huid verbeterende behandeling zetten we andere behandelingen extra in als de Dermaroller™, Microdermabrasie, IMAGE Skinpeeling, Chinese Kruidenpeelingen en Hannah Experience. Meer werkstoffen komen dieper in de huid en geven ook een langduriger en intensiever resultaat."

Contact Brown Eyes - Sense for Beauty; 0184-633746, www.brown-eyes.nl

advertentie
advertentie