Haarknipcursus voor beginners bij Servanda

9 januari 2014 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Servanda organiseert vanaf 27 januari een interessante knipcursus en er zijn nog enkele plaatsen vrij. In tien weken tovert cursusleider Irene Heeremans de cursisten om tot echte kappers met certificaat. De knipcursus wordt gegeven in de Ducdalf op maandagen, van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten voor de cursus bedragen € 195,- voor tien lessen, exclusief materiaalkosten. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via aanmelden@servanda.nl of 0184-612771. Cursisten dienen bij aanmelding aan te geven of zij links- of rechtshandig zijn.

De cursisten leren onder andere scheidingen trekken, haar afdelen met klemmen, professioneel omgaan met kappersschaar en knipkam, de te knippen coupe bepalen door het stellen van de juiste vragen, knippen van een massieve coupe (boblijn klassiek), knippen van toenemende en gelijke lagen (in lang en kort haar), knippen van een pony en stylingtips voor de geknipte coupes. Tijdens de cursus wordt gewerkt met een uitgebreid en professioneel materialenpakket (kosten van dit pakket: 150 euro).

Servanda biedt cursussen, workshops en activiteiten voor jong en oud. De Ducdalf, de hoofdvestiging van de SKEW, is te vinden aan Scheldestraat 1.

advertentie
advertentie