Actie-avond Buurttoezicht

25 januari 2014 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Buurttoezicht Hardinxveld-Giessendam organiseert dit nieuwe jaar op vrijdagavond 31 januari weer een actie-avond. De gehele avond in heel Hardinxveld-Giessendam zijn er dan Buurttoezichthouders op straat.

Iedereen is welkom om een ronde mee te lopen. Wandel mee om te ervaren wat een Buurttoezichthouder nu eigenlijk doet en leer wat de informatie die Buurttoezicht verzamelt tijdens haar rondes betekent voor de gemeente en politie. De actie start om 20.00 uur vanuit de Ducdalf aan Scheldestraat in Beneden-Hardinxveld. Aanmelden kan tot 31 januari.

Buurttoezicht telt nu veertig vrijwilligers in vier wijken: De Peulen, Wielwijk en Boven-Hardinxveld. De meesten zijn herkenbaar door de alom bekende blauwe hesjes met daarop de tekst 'Buurttoezicht'. Maar ook op de achtergrond zijn vrijwilligers actief: zij onderhouden de website, overleggen met politie en gemeente en richten zich op administratieve taken. Wie vrijwilliger wil worden bij Buurttoezicht Hardinxveld-Giessendam, stuurt een mailtje naar planning-info@buurttoezichthg.nl

Voor meer informatie ga naar www.buurttoezichthg.nl

advertentie
advertentie