Nieuw product bij BMN Kunstof Kozijnen

27 januari 2014 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM – BMN Kunststof Kozijnen heeft een nieuw product in haar kozijnenlijn. Het Comfort+ model is de top onder de kunststof kozijnen. Samen met de gratis zonnepanelen van Novafront bespaart u hiermee veel geld op uw energienota. Hoeveel u bespaart was de prijsvraag van BMN op de Moonlight Shopping in Boven-Hardinxveld. Familie Vogel zat het dichtstbij het goede antwoord en won een dinercheque.

Een enthousiaste familie Vogel uit de Houting in Boven-Hardinxveld kreeg van BMN Kunststof Kozijnen een dinercheque ter waarde van 100 euro overhandigd. De cheque is te besteden bij restaurant De Kleine Beurs. De prijsvraag luidde; hoeveel euro heeft een huishouden in drie jaar aan energiekosten bespaard bij aanschaf van kunststof kozijnen? Het juiste antwoord is 588 euro.

BMN Kunststof Kozijnen is producent van kunststof geveltoepassingen, zoals kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Het bedrijf heeft ook een showroom, genaamd Novafront. ,,Het Comfort+ kozijn is een schitterend en duurzaam kwaliteitskozijn. Het kozijn presteert uitstekend op het gebied van isolatie. Met dit kozijn bespaart u dus veel geld op uw energierekening. De kunststof kozijnen zijn ook onderhoudsvriendelijk. Ook dat is een besparing in onderhoud en u hoeft er niet naar om te kijken,” zegt Peter Huizer, directeur van BMN Kunststof Kozijnen en Novafront.

In de winkel van Novafront kunnen klanten verschillende producten van BMN Kunststof Kozijnen bewonderen. Novafront streeft naar meer duurzaamheid. Daarom wordt er dit jaar een zeer unieke actie aangeboden. Klanten ontvangen gratis zonnepanelen bij de aankoop van kunststof kozijnen. ,,Hoe duurzamer het kozijn, hoe meer zonnepanelen u gratis ontvangt. Het rendement van zonnepanelen wordt steeds beter. Deze panelen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Op jaarbasis kan een huishouden honderden euro’s besparen,” aldus Huizer.

Novafront maakt graag met haar klanten samen de berekening hoeveel er bespaard kan worden. Ga daarom naar de showroom aan de Griendaak 5 in Hardinxveld-Giessendam. Naast kozijnen, dakkapellen en veranda’s van BMN Kunststof Kozijnen aanschouwt de klant daar ook andere producten van de partners van Novafront. Door deze unieke samenwerking is men bij Novafront ook op het juist adres voor stoffering, airco’s, inbraakbeveiliging en radiatoren. Oftewel alles voor nieuwbouw of verbouw.

Plannen om te renoveren of te verbouwen? Weleens gedacht aan kunststof kozijnen? Hoe duurzamer het kozijn, hoe meer u bespaart. Vraag bij Novafront vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kijk ook op www.novafront.nl en volg Novafront op Facebook en Twitter.

advertentie
advertentie