'One Man Audience' in Doelendienst

29 januari 2014 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Stichting Doelendienst verzorgt zondag 9 februari een Doelendienst waar de spreker Hans van der Mey, kunstschilder Wim Nuninga en de band 'One Man Audience' aan mee zullen werken. Hans van der Mey komt uit Giessenburg. Hij spreekt over het thema 'Mist'. Het gaat erom dat God dichterbij is, dan men denkt. Wim Nuninga is kunstschilder, (strip)tekenaar en docent beeldende vorming. Hij illustreert vaak boeken voor christelijke uitgevers en instanties. Onlangs heeft hij zelf een graphic novel uitgegeven. Nuninga woont in Schelluinen.

'One Man Audience' is een christelijke praiseband uit de omgeving van Gorinchem die, op aanvraag, medewerking verleent aan verschillende (kerk)diensten.

De naam 'One Man Audience' spreekt eigenlijk al voor zich, alle muziek die zij maken doen zij uiteindelijk voor maar één Persoon, God, de hemelse Vader.

De Doelendienst begint 9 februari om 10.00 uur in theater De Nieuwe Doelen in Gorinchem. Er is oppas voor de kinderen aanwezig. De toegang is gratis en er kan ook gratis geparkeerd worden in Parkeergarage 'De Kweeklust'. Er wordt tijdens de dienst een collecte gehouden om de kosten te dekken. Info: www.doelendienst.nl.

advertentie
advertentie