Website Aatop in een nieuw jasje

30 januari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Geheel in lijn met de nieuwe huisstijl (sinds 2013) heeft Aatop Personeelsintermediair nieuwe websites gelanceerd. Aatop Personeelsintermediair is een Werving- en Selectiebureau en bemiddelt MBO+, HBO en WO opgeleid personeel.

Dit doet zij vanuit 4 specialistische merken, namelijk  ICT, Milieu & Ruimte, Techniek en Zorg.  Binnen deze specialisaties kunnen de functies waarin bemiddeld wordt divers zijn. Naast lijnfuncties kan er ook in de ondersteunende functies bemiddeld worden.

Opdrachtgevers en werkzoekenden kunnen via Aatop toegang krijgen tot een uitgebreid netwerk van organisaties en kandidaten. Ook identiteitsgebonden organisaties vinden in Aatop een duurzame werving en selectiepartner.

De vorige websites waren inmiddels enkele jaren in de lucht. Aad Vermeulen, directeur: ,,Onze websites geven een eerste indruk naar buiten toe. Daarom besteden wij veel aandacht aan websites. Natuurlijk moeten de websites technisch in orde zijn, maar het oog wil ook wat. We zijn dan ook erg blij met de nieuwe websites.” Het nieuwe ontwerp van de website is onder leiding van ontwerper Michiel Kokee (Studio Fonkel) zorgvuldig opgezet. De technische realisatie is vervuld door Bezichtig.nu.

Bekijk de vijf nieuwe websites, via www.aatop.nl. Vanuit daar kunnen bezoekers doorklikken naar de andere vier specialistische websites.

advertentie
advertentie