Heren 1 OKK'70 verliest nipt

5 april 2014 om 00:00 Sport

Na een teleurstellende wedstrijd tegen Wik werd er deze keer weer op de vrijdag een zeer belangrijke wedstrijd gespeeld. Niet in de Stoep maar in het ''zwembad'' De warmte en de chloorlucht kwam je in de zaal tegemoet, en in de loop van de wedstrijd kwam het water er ook nog bij!

Sliedrecht Sport heren 5, voor ons is dit veruit de beste ploeg in de poule. Deze ploeg heeft veel meer kwaliteit en ervaring dan elke andere ploeg in de hele 1e klasse. De Sliedrechtse mentaliteit zit hier ook helemaal ingegroeid, zulke ervaren mannen moeten met gemak overal kunnen winnen.Maar als ze achter staan is het stil, bij voorsprong voelen ze zich gelijk weer superieur!

We keken eigenlijk toch wel op tegen deze wedstrijd en met het verlies tegen Wik in het achterhoofd was elk punt mooi!

De eerste set verliep rommelig, beide kanten waren niet scherp en de fouten vielen over en weer. Uiteindelijk trok OKK toch een lange neus naar de Sliedrechters en pakten de set met 24-26.

Dezelfde mensen bleven in het veld staan, deze set verliep veel soepeler voor OKK, de fouten werden minder en er werd meer gescoord, deze set ging verdiend naar de kant van OKK, 18-25.

Een mooie 2-0 voorsprong, konden we dan toch met matig spel maar met veel strijdlust toch de wedstrijd binnen halen. De 3e en 4e set verliepen heel anders, wat wissels aan de Sliedrechtse kant en OKK ging weer fouten maken, 25-18 en 25-13 resulteerde in een 5-setter.

OKK begon in de 5e set heel erg scherp en stond tot aan de 10 punten constant 2 punten voor, toch kon de set niet binnen gesleept worden, 15-11 maakte Sliedrecht de winnaar van deze pot.

de top 4 allemaal op rij hebben we nu gehad, de voorsprong is flink geslonken maar we staan nog steeds op 1! Hoe kan het, we verliezen tweemaal van Sliedrecht en eenmaal van Wik. Blijkbaar hebben deze ploegen in andere wedstrijden te veel punten gemorst, Nog 6 wedstrijden en dan zien we wie er tot aan het eind van het seizoen de minste punten morst, dat wordt dan de winnaar in de poule!

2 weekjes rust en dan 6 wedstrijden achter elkaar tot het eind!

advertentie
advertentie