Verkiezingsdebat Giessenlanden live te volgen via internet

19 februari 2014 om 00:00 Nieuws

GIESSENLANDEN - Het verkiezingsdebat dat op maandag 3 maart plaatsvindt in Giessenlanden zal ook via een livestream-verbinding te volgen zijn op www.giessenlanden.nl. Bovendien kan iedereen via Twitter vragen stellen of reacties posten met #ggkiest. De meest aansprekende twitter-vraag wordt beloond met een 7 inch Samsung Galaxy Tab 2.

Het verkiezingsdebat vindt plaats op 3 maart in de Til in Giessenburg. Het debat start om 20:00 uur en vanaf 19:00 uur is er een politieke markt. Geïnteresseerden die niet bij het debat aanwezig kunnen zijn, kunnen via internet het debat bekijken via een zogenaamde livestream. De livestream is op 3 maart te vinden op www.giessenlanden.nl.

Iedereen kan actief deelnemen aan het debat door via Twitter vragen te stellen of reacties te posten met #ggkiest. Enkele twitter-vragen worden door debatleider Rick den Besten aan de Giessenlandse lijsttrekkers voorgelegd. Degene die de meest aansprekende vraag via Twitter stelt, wordt beloond met een 7 inch Samsung Galaxy Tab 2.

advertentie
advertentie