Groot scherm verrast De Giessenhof

22 februari 2014 om 00:00 Nieuws

H'VELD/G'DAM - Winkelcentrum De Giessenhof werd vrdaijg 21 februari verrast met een video op groot scherm. De Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) vertoonde tijdens de koopavond haar campagnevideo.

Op groot scherm keek het winkelend publiek naar de video 'T@B voor ieder1'. ,,In de video presenteren wij onze enthousiaste partij, vertellen wij wat de T@B wil bereiken en komen verschillende inwoners aan het woord. We hebben al veel positieve reacties ontvangen op onze film. Op internet is de video zelfs al bijna 500 keer bekeken," zegt lijsttrekker Benhard van Houwelingen.

Samen met zijn campagneteam, zoals verschillende kieslijstkandidaten, deelde hij in het winkelcentrum ook folders van de partij uit. Met de folder en de video knoopte de partij tijdens de koopavond het gesprek aan met inwoners.

De campagnevideo van de T@B is te vinden op www.tabhg.nl. De T@B toont vrijdagavond 14 maart nog een keer haar campagnevideo in De Giessenhof. Inwoners die de video thuis willen bekijken, maar geen internet hebben, kunnen de video thuis ontvangen door te bellen naar het mobiele nummer 06-13293887.

advertentie
advertentie