Linn Fasion verkoopt betaalbare damesmode

24 februari 2014 om 00:00 Nieuws

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Het was 22 februari precies een jaar geleden dat Linn Fashion aan de Peulenstraat 216a de deuren opende. De damesmodezaak verkoopt kleding voor een breed publiek. ,,Er komen hier meisjes van dertien, maar ook oudere dames die het leuk vinden om zich jong en modieus te kleden", aldus eigenaresse Linda Vogel, die in de zaak twee dagen per week wordt geassisteerd door Patricia.

Door Ria Scholten

Linn Fashion is gevestigd in een gezellig pand tegenover de HEMA. Linda is blij dat het winkelpand ernaast al weer enkele maanden verhuurd is aan Juwelier Kanselaar. ,,Het is belangrijk dat de Peulenstraat aantrekkelijk blijft voor het winkelende publiek en daar hoort een divers winkelaanbod bij", laat ze weten. In de winkel zijn de spots gericht op de nieuwe, kleurige voorjaarsmode. ,,Het is mooi dat we in een relatief korte tijd een vaste klantenkring hebben opgebouwd", kijkt Linda tevreden terug op het afgelopen jaar. ,,We verkopen de maten XS tot en met XXL. Onze collectie is vriendelijk geprijsd en heel divers van samenstelling. De klant vindt hier sportieve pantalons, maar ook jurken en rokjes. Veel dames weten de weg naar onze winkel te vinden als zij op zoek zijn naar een feestelijke outfit. We vinden het leuk om samen met hen tot een mooi totaalplaatje te komen dat ook nog eens heel goed betaalbaar is."

Ten tijde van het gesprek stapt een jonge vrouw de winkel binnen die op zoek blijkt te zijn naar een leuke set voor een bruiloft. Linda neemt alle tijd om haar te adviseren. Wordt het rokje in combinatie met een topje of toch een wat sportievere pantalon? Een andere optie is een feestelijk jurkje. ,,Ik vind het leuk dat onze klantenkring zo divers is. Jonge meisjes komen hier graag om hun kleedgeld te besteden aan een outfit die op hun budget en smaak is afgestemd", vervolgt Linda haar uitleg. ,,Behalve kleding verkopen we ook accessoires in de vorm van corsages, sieraden, sjaals, ceinturen en tassen. Onze collectie wisselt voortdurend en dat is voor veel dames een reden om regelmatig even binnen te stappen. We proberen altijd in te spelen op de wensen van de klanten. Als iemand bijvoorbeeld op zoek is naar een jackje in een bepaalde kleur dan ga ik daar gericht op uit. Ik gemerkt dat dit stukje extra service bijzonder gewaardeerd wordt."

,,Aanvankelijk was het de bedoeling om ook herenkleding te gaan verkopen", meldt Linda. ,,Bij nader inzien is het pand niet groot genoeg om plaats te bieden aan twee uitgebreide collecties. We zijn dus op onze plannen teruggekomen en richten al onze pijlen op de damesmode." Linn Fashion is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur. De winkel is telefonisch bereikbaar via 0184-679578.

Foto-onderschrift:

Linda (r.) wordt in de zaak geassisteerd door Patricia.

advertentie
advertentie