Mijn eerste uitzet viert vijfjarig bestaan

24 februari 2014 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - ,,Ik kan me bijna niet voorstellen dat het al weer vijf jaar geleden is dat we onze winkel hebben geopend." Aan het woord is Lianne Blom, eigenaresse van Mijn eerste uitzet aan de Peulenstraat 159. De gezellige winkel biedt plaats aan een kleurige collectie baby-, peuter-, kleuter- en kinderkleding in de maten 50 tot en 164. Nieuw is de collectie tweedehands kinderkleding op de eerste etage.

Door Ria Scholten

De winkel staat al helemaal in het teken van de zomercollectie, die ook dit jaar weer wordt gekenmerkt door veel vrolijke kleurtjes. Nieuw in de collectie babykleding is het merk Beebielove met schattige rokjes met bijpassende leggings, shirts en vestjes. ,,Voor de jongetjes verkopen we jumpsuits leuke gekleurde broekjes met bijpassende blouses en t-shirts van hetzelfde merk", vertelt Lianne. ,,Verder wil ik de aandacht vestigen op de merken Z8 (je spreekt het uit als Zacht) en Z8 Newborn. De collectie doet haar naam eer aan, zeer zachte t-shirts, broeken en jurkjes."

Een echte blikvanger zijn de rode en blauwe topjes met een gehaakt wit kraagje. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 128 en handgemaakt door Glamour Queen uit Hardinxveld-Giessendam. Wat wordt komende zomer het modebeeld voor de kids? ,,De meisjes gaan op de sportieve toer met joggingbroekjes in verschillende lengten, maar ook rokjes die worden gecombineerd met leuke katoenen shirts", aldus Lianne. ,,Een colbertjasje maakt het plaatje helemaal compleet. De kleuren: verschillende tinten blauw, groen en pasteltinten. Voor de jongens zien we veel blauw, peach en cognac. Zij dragen deze zomer stoere broeken met galgen, shirts en polo's. Nieuw voor de jongens in de collectie zijn de merken Seven One Seven en Baker Bridge. Zij hebben een wat klassiekere uitstraling. Leuke broeken worden gecombineerd met bloesjes, polo's en colbertjasjes."

De collecties haarspeldjes, haarbandjes en diademen is van de hand van Lianne's moeder Lenie. Zij sluiten qua uitstraling naadloos aan bij de collectie, evenals de kniekousjes van Dress like Flo. Lianne: ,,Uiteraard verkopen we ook sokken, kousen en leggings. Het merk Bonnie Doon staat garant voor een prima prijs/kwaliteitverhouding. Met de warme zomerdagen voor de deur zullen binnenkort ook strandjurkjes, bikini's, en badpakjes en zwembroeken in de rekken hangen. De winkel verkoopt ook ondergoed van het merk Claesen's."

,,Bij de tweedehands kinderkleding in de maten 74 tot en met 164 hanteren we het bekende 50/50 concept voor de verkoop. De kleding is van goede kwaliteit en betaalbaar geprijsd", meldt Lianne tot besluit. ,,Ter ere van ons jubileum hebben we deze week een aantal leuke acties. Elke klant die een aankoop doet mag de kassabon in een grote pot deponeren en meedoen aan de verloting met leuke prijzen. Mijn eerste uitzet is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website www.mijneersteuitzet.nl en naar onze Facebook pagina. De winkel is telefonisch bereikbaar via 0184-622949."

Foto-onderschrift: Nieuw in de collectie is het merk Beebielove.

advertentie
advertentie