Stemmen voor publieksprijs Beatrixziekenhuis

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - De Cliëntenraad van het Beatrixziekenhuis organiseert ook dit jaar weer de 'Publieksprijs'. Van maandag 3 maart tot en met maandag 31 maart kunnen patiënten en bezoekers een medewerker van het Beatrixziekenhuis of de Lingepolikliniek nomineren, maar ook een ondersteunende dienst of afdeling. Graag horen we welke medewerker of afdeling van het Beatrixziekenhuis er volgens hen uitspringt op het gebied van patiëntenzorg, echt 'Betrokken. Dichtbij. Beatrix.' is en waarom. Betrokken zorg, dicht bij patiënten kan voor iedereen immers anders zijn.

De Cliëntenraad organiseert de publieksprijs om verschillende redenen. ,,Als ziekenhuis streven we er altijd naar om onze zorg op een betrokken manier te leveren, dicht bij onze patiënten. Met de prijs willen we op positieve wijze de mening van de patiënt laten horen," zegt Mien Vos, lid van de cliëntenraad Beatrixziekenhuis. ,,Daarnaast vinden we het belangrijk om het veelomvattende en belangrijke werk van de specialisten en medewerkers nog eens extra waardering en aandacht te geven."

Stemmen kan via de website van Rivas Zorggroep of via een voordrachtsformulier. Deze formulieren liggen op de verschillende afdelingen en poliklinieken in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem en de Lingepolikliniek in Leerdam. Uit alle nominaties wordt door de jury een winnaar geselecteerd. De prijs kan terechtkomen bij een individuele medewerker, maar ook bij een afdeling van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem of de Lingepolikliniek in Leerdam.

De winnaar ontvangt op de dag van de medewerker, maandag 12 mei, een kunstwerk en 1000 euro. Dat bedrag dient te worden besteed aan het verder verbeteren van de patiëntenzorg op de eigen afdeling. In de jury zitten drie leden van de Cliëntenraad en een lid van het Gehandicapten Platform Gorinchem.

advertentie
advertentie