Tennissen voor goede doel bij LTC de Merwede

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

H'VELD-G'DAM - Nu alvast tennissen om wedstrijdritme op te doen voor het naderende tennisseizoen. Het kan vanaf 22 tot en met 30 maart op de tennisbanen van tennisvereniging LTC de Merwede. Het is een tennistoernooi voor jeugd en senioren en voor elk niveau en wordt georganiseerd in samenwerking met tennisschool V&P. Inschrijven voor dit toernooi kan tot 15 maart.

Na het grote succes van verleden jaar hebben LTC de Merwede en tennisschool V&P de handen opnieuw ineengeslagen en wederom een tennistoernooi georganiseerd en daar kunnen tennisliefhebbers van LTC de Merwede, maar ook van andere verenigingen aan deelnemen. Bastiaan de Paauw van tennisschool V&P maakt duidelijk waarom zij het toernooi organiseert. ,,Voor tennisspelers die competitie gaan spelen is het ideaal om wedstrijdritme op te doen en voor alle anderen een mooie gelegenheid om het tennisseizoen te starten."

Tennisschool V&P koppelt haar toernooien, die jaarlijks worden georganiseerd, altijd aan een goed doel. Eerder werd geld bijeen gespeeld voor Stichting Kika en het Ronald McDonald Kinderfonds en Stichting Noortje. Dit jaar is gekozen voor 'Vrienden van het Gasthuis'. Deze stichting heeft als doelstelling meer kleur en fleur geven aan het leven van de bewoners van verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem.

Het toernooi is bestemd voor alle niveaus, voor singles en dubbels in alle vormen. Van elke deelnemer gaat er een euro van het inschrijfgeld naar Stichting 'Vrienden van het Gasthuis'. Inschrijven voor het toernooi kan nog tot en met 15 maart en kan via www.toernooi.nl en via www.ltcdemerwede.nl en www.tennisschoolvenp.nl. Tel: 0183-851490

advertentie
advertentie