Puttense Automobiel Parade

18 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Lustrum voor Puttense Automobiel Parade

Zaterdag 17 juni 2010 was de eerste Puttense Automobiel Parade. Een show van oldtimers, (show)trucks, gepimpte auto’s, oude tractoren, miniatuur auto’s, vele andere unieke automobielen, muziek en terrasjes moest garant staan voor een drukbezochte en bruisende Puttense vakantiezaterdag.

En het mag duidelijk zijn dat dat gelukt is. Want dit jaar wordt dit grote evenement al voor de vijfde keer gehouden en wel op zaterdag 5 juli 2014. En de organisatoren weten er ieder jaar weer een feest voor jong en oud van te maken, waardoor het een echt familie-evenement is.

Duizenden bezoekers weten ons prachtige en gastvrije centrum tijdens deze dag te vinden. Ook dit jaar staat het centrum weer vol met oldtimers en showtrucks, er is een thema en tuning straat, een dealerplein met dealers uit de regio en er zijn wedstrijden en demo’s. Ook zullen diverse artiesten en het Shantykoor een bijdrage leveren.

Heeft u ook een oldtimer en wil deze dag mee doen? schrijf je dan nu in. deelname gratis..joopploeg@solcon.nl 0618203636

advertentie
advertentie