HTV 1 weggemept

5 april 2014 om 00:00 Sport

Na de winst van vorige week is HTV 1 weer hard met de neus op de feiten gedrukt. In de uitwedstrijd tegen Lekpongers 1 uit Ameide wisten alleen Wen Dong en Kees Bresser een partij te winnen. In de overige wedstrijden waren de kampioenskandidaten uit Ameide overduidelijk te sterk. Hierdoor wist de formatie uit Hoornaar slechts 2 punten mee naar huis te nemen.

HTV 2 kwam deze week twee keer uit vanwege een inhaalwedstrijd. In de thuiswedstrijd tegen Lekpongers 2 werd zeer ruim met 8-2 gewonnen. Paul Lakerveld scoorde drie keer en met Bram van Dijk won hij het dubbelspel. Gerrit van der Wal en Bram van Dijk wonnen ieder twee keer.

De uitwedstrijd tegen Tavernie 4 werd met 6-4 gewonnen. Ook hier vertolkte Paul Lakerveld een hoofdrol met drie overwinningen. Paul en Bram van Dijk waren in het dubbelspel te sterk voor de Nieuwlanders. Bram van Dijk had zijn avond niet en keerde met lege handen huiswaarts. Bram Bongers wist twee punten te veroveren. HTV 2 staat aan kop in 5C met vier punten voorsprong.

advertentie
advertentie