Reggefiber gaat op huisbezoek

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - In Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard en Zederik heeft Reggefiber enige tijd geleden een glasvezelnetwerk aangelegd. 93% van de woningen binnen het aansluitgebied is aangesloten op het netwerk van Reggefiber. 1 op de 2 inwoners maakt al iedere dag gebruik van de vele mogelijkheden van glasvezel. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom komen glasvezeladviseurs van Reggefiber op afspraak aan huis.

Voor en tijdens de aanleg van glasvezel konden inwoners van gemeente Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard en Zederik terecht in de glasvezelwinkel van Reggefiber. Na de afronding van de aanlegwerkzaamheden is deze gesloten. Toch begrijpt Reggefiber dat er nog vragen zijn. Om die reden bezoeken glasvezeladviseurs van Reggefiber inwoners aan huis. Medewerkers van Reggefiber komen vrijblijvend langs voor persoonlijk advies over de aansluiting van apparatuur op het glasvezelmodem of toelichting op de verschillende glasvezelabonnementen. Inwoners die interesse hebben kunnen voor het maken van een afspraak bellen naar telefoonnummer 088 006 37 10.

Na de komst van het glasvezelnetwerk zijn steeds meer serviceproviders hun diensten gaan aanbieden. Inmiddels zijn meer dan 10 serviceproviders actief. Daarom komt de glasvezeladviseur voor een onafhankelijk overzicht bij de keuze van een glasvezelabonnement graag persoonlijk langs.

Eén van de glasvezeladviseurs van Reggefiber is Frank. ,,Een keuze uit deze verschillende serviceproviders maken, kan lastig zijn. Reggefiber is er om inwoners van Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard en Zederik te helpen. Voor vragen over glasvezel, de glasvezelaansluiting of een overzicht van alle abonnementen en serviceproviders, kunnen de inwoners een afspraak maken. Eén van de glasvezeladviseurs komt dan vrijblijvend langs op het moment dat het de bewoner schikt." Meer informatie is te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/hardinxveld-giessendam.

advertentie
advertentie