Secure Link Run Ameide

5 april 2014 om 00:00 Sport

AMEIDE - Na de Dirk IV-loop en de Halve van Hercules in de wintermaanden is de Secure Link 5EM Run in Ameide zaterdag 12 april de eerste voorjaarsloop in het Univé Grote Rivieren Loopcircuit 2014. De derde wedstrijd in de serie van acht is er een voor de 'sprinters', want de 8,045 kilometer over de polderwegen van de Alblasserwaard is de kortste loop van het circuit.

Peter-Jan Hardenbol en Agnes Schipper zijn na de eerste wedstrijden in Hoornaar en Dordrecht de trotse lijstaanvoerders in het Grote Rivieren Loopcircuit. Beiden hebben hun zinnen gezet op de eindzege en beiden worden ook verwacht aan de start in Ameide om hun voorsprong te verdedigen.

Voor de elfde editie van de vijf Engelse Mijlen van Ameide wijkt de organisatie eenmalig af van de geijkte paden en zijn ook inschrijf-, kleed- en douchelocatie gewijzigd ten opzichte van de vorige jaren. Het startschot klinkt om 15 uur op de Lagewaard, en dat is tevens de finishplaats. Deelnemers kunnen zich 300 meter verderop inschrijven, omkleden en douchen op camping De Koekkoek aan de Lekdijk 47 in Tienhoven/Ameide. Voorinschrijven is nog tot en met 8 april mogelijk via www.inschrijven.nl.

advertentie
advertentie