HKC huldigt jubilarissen

5 april 2014 om 00:00 Sport

Op de jaarlijkse algemene ledenvergadering van korfbalvereniging HKC, die op 28 maart jl. werd gehouden werden zoals gebruikelijk de jubilarissen gehuldigd.

Dit jaar waren er maar liefst 23 leden, waarvan er 18 op de vergadering aanwezig waren, die in het zonnetje werden gezet vanwege hun langjarig lidmaatschap. Voorzitter Jaap Tromp sprak de aanwezige jubilarissen persoonlijk toe en sprak zijn waardering uit voor hun jarenlange verbondenheid met HKC en de inzet die zij voor HKC hebben gehad en die velen nog tonen. Voor allen waren er bloemen en passende cadeau’s.

De jubilarissen waren: Peter Klop, Bram van de Bree, Mirella Tromp, Robert de Boon, Francis Kraaijeveld, Stephan de Boon en Mathijs de Boon (allen 25 jaar lid), Rink van de Herik, Jeanet Vlot, Wil Kuup, Jan Dame, Meo de Rover, Louwerenske Klop, Rina Tromp, Kees Klop, Henk Swets, Harry Donker, Frank Kamsteeg en Mieke van Run (allen 40 jaar lid), Nel van ’t Verlaat (50 jaar lid) Aad Verbaan (60 jaar lid) en Heili Blokland en Gijs Heikoop (65 jaar lid).

advertentie
advertentie