De Lange Wei in Aziatische sferen tijdens buffetavond

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

De thema-avond van De Lange Wei staat donderdagavond 24 april in het teken van de Aziatische keuken. De keuken met invloeden uit het verre oosten is vers, kleurrijk en smaakvol. Tijdens het buffet in restaurant De Boerse Pracht worden typische producten uit de Aziatische keuken verwerkt. De gerechten bevatten smaken zoals mild, zoetzuur en pittig. De inschrijving voor deze avond start op donderdag 10 april bij de receptie van De Lange Wei of door te bellen naar 0184-678000. “De buffetavond vindt 10 keer per jaar plaats in het restaurant van De Lange Wei. Tijdens deze avond wordt zowel het buffet als de inrichting van het restaurant afgestemd op het thema van die avond. Hét moment om met familie of vrienden een gezellige avond door te brengen tegen een schappelijke prijs van € 19,25 per persoon”, aldus Mireille Gelderblom, Coördinator Activiteiten.

Op de laatste donderdag van april staat vanaf 17.30 uur een welkomstdrankje klaar en rond 18.00 uur gaat het buffet open. De gasten kunnen het buffet zelf opscheppen. Wanneer zij niet in staat zijn zelf naar het buffet toe te lopen, worden zij bediend. Na het buffet wordt een dessert geserveerd. De Lange Wei stelt het op prijs als de gasten vooraf betalen bij de receptie. In verband met de maximale plaatsen van 70 in het restaurant, is inschrijven verplicht.

De Lange Wei

Het woonzorgcentrum van De Lange Wei is gevestigd aan Rembrandthof 85 in Boven-Hardinxveld. De Lange Wei biedt mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg, diensten, welzijn, behandeling en service. Deze mogelijkheden worden zowel in het woonzorgcentrum als in de thuissituatie geleverd. De wensen en keuzen van de cliënten staan altijd voorop in het handelen van de medewerkers en de organisatie. Het werkgebied van De Lange Wei zijn de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden.

advertentie
advertentie