Paasevent bij Manhattan Style

8 april 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - De komende weken staan bij Manhattan Style aan de Hakgriend 46 in het teken van de Paas & Cadeau Fair. De bezoekers krijgen alle gelegenheid om in een gezellige en vrolijke sfeer kennis te maken met de collectie bijzondere meubelen in combinatie met een inspirerend assortiment paasartikelen en een ruime keuze in Moederdagcadeaus. Zij kunnen bovendien genieten van een gratis kopje koffie of thee met een zoete versnapering.

Door Ria Scholten

De paashazen in de decoraties bij de ingang zorgen in combinatie met de bloembakken vol gele violen voor een vrolijk welkom. Medewerkster Astrid Davidse geeft een rondleiding in de showroom vol paas- en cadeauartikelen. ,,In de verschillende soorten kransen is veel riet verwerkt", vertelt ze. ,,Ze vormen de basis voor een paasdecoratie die helemaal naar eigen smaak kan worden gedecoreerd. De klant heeft hiervoor de keuze uit een breed scala aan materialen zoals kuikentjes, eieren, eierschalen, kipjes, paashaasjes en schaapjes. Gele linten, veertjes en tule zorgen voor de finishing touch."

,,Uiteraard kan een vaas, schaal of bokaal op dezelfde manier worden opgemaakt. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van fijn decoratiezand dat in vele kleuren verkrijgbaar is. Het is erg leuk om zelf met al deze materialen aan de slag te gaan. Onze medewerkers zijn altijd bereid om praktische tips te geven, maar ook om een arrangement voor de klant samen te stellen."

De bekende paastakken zijn eveneens in ruime mate verkrijgbaar. Heel grappig zijn de ministrobaaltjes die in twee maten verkrijgbaar zijn. De doosjes gevuld met een nestje, twee vogeltjes en eitjes zijn erg leuk om cadeau te geven. Een krans versierd met eitjes doet het goed op een (voor)deur, maar staat in combinatie met een nestje met vogeltjes ook erg leuk op tafel. Verder zijn de houten en glazen sfeerlichten een echte aanrader.

"Een deel van de collectie kan het hele jaar van pas komen. In de aanloop naar Moederdag wil ik onze prachtige collectie foambloemen even noemen", aldus Astrid. "Ze zijn los verkrijgbaar, maar kunnen door ons ook worden verwerkt in een mooi arrangement. Een grappig cadeautje zijn de deurstoppers in de vorm van een uil die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn."

Wie tijdens een bezoek aan de showroom zijn of haar gegevens invult op het daarvoor bestemde formulier maakt kans op een van de vijf paasstukken ter waarde van 100 euro. Voor de Ladies Night op vrijdag 11 april (19.00-22.00 uur) zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Inschrijven is mogelijk via http://paasfair.wordpress.com/ladiesnight/. De Fair kan nog worden bezocht tot en met zaterdag 9 mei.

Manhattan Style is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur. Zie voor meer informatie de website www.manhattan-style.nl.

Foto-onderschrift: v.l.n.r. Mariska, Ben en Astrid zijn al in helemaal in paassfeer.

advertentie
advertentie