Regioplein geeft Beurs Bouw Compleet in september een extra dimensie!

8 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Ondernemers en bedrijven uit de regio Zuid Holland Zuid of die affiniteit hebben met deze regio slaan de handen ineen en organiseren een Regioplein tijdens Bouw Compleet Gorinchem 2014.

Het initiatief werd genomen door Van Wijngaarden Groothandel uit Sliedrecht en ZZP News. Beide van mening dat er meer regionale bedrijven zich moesten laten gelden tijdens deze vakbeurs.

Samen met andere bedrijven in de bouwbranche uit regio Zuid Holland Zuid worden de handen in een geslagen om zodoende geen facet uit de bouwkolom onbenut laten. De bedoeling is dat er slechts één deelnemer per branche mee kan doen aan dit concept.

Door de diversiteit van bedrijven uit de regio samen te bundelen tot een Regioplein wordt er een extra dimensie gegeven aan de Beurs Bouw Compleet. Zo wordt er vooraf aan de drie daagse beurs ook gezamenlijk reclame gemaakt door de deelnemende bedrijven. Via Social Media, een website en mediapartners maar ook zal iedere deelnemer zijn eigen zakelijke netwerk gaan uitnodigen met speciaal voor het Regioplein gemaakte flyers.

Iedere deelnemer van het Regioplein vertegenwoordigd een eigen stukje van de bouwkolom. Op deze manier wordt er een enorm bereik gecreëerd wat zal leiden tot veel, en vooral ook een brede variëteit aan bezoekers.

Door de grote variatie die te vinden is op het Regioplein maken de bezoekers kennis met alle facetten uit de bouwkolom en andersom maken alle deelnemers kennis met de bezoekers die uit de diverse netwerken komen van alle deelnemers.

Op deze manier is het voor zowel de deelnemers als de bezoekers zeer interessant!

Veel facetten uit de bouwkolom zijn ondertussen ingevuld voor het Regioplein. Dat varieert al van betontechnieken tot groene daken en van kunststof kozijnen tot energie advies.

Meedoen met het Regioplein kan nog, mits er nog geen vergelijkbare deelnemer is. Sluitingsdatum is 15 Mei 2014.

Voor contact of meer informatie over het Regioplein kunt u terecht op de website www.regioplein-zhz.nl

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen vindt u het Regioplein, naast de website, ook op Twitter (Regioplein-zhz) of Facebook (Regioplein Zuid Holland Zuid)

De Beurs Bouw Compleet vindt plaats op 9,10 en 11 September 2014.

advertentie
advertentie